Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:12:40 Vijftien Morgen K 3901HA K Veenendaal Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-111

Ambulance 09-111

vrijdag 22 juni 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|06

BARNEVELD - Muziek is een uitgelezen instrument om gevoelens te verwerken, je emoties te uiten en je lichaam te ontspannen. "Alleen het luisteren naar muziek heeft al zoveel effect," vertelt Laurine Jansen, muziektherapeut bij Stichting De Rozelaar, "en daarvoor hoef je zeker niet muzikaal te zijn."

 

Laurine begeleidt cliënten op de dagbestedinglocaties of bij de cliënt thuis. "Van licht verstandelijk beperkt tot ernstig meervoudig beperkt: iedere cliënt is anders en elk probleem vraagt om een andere aanpak. Muziektherapie helpt bij het leren kennen en erkennen van emoties en ...

VANDAAG 22|06

EDE - Een bestuurder van een personenauto is donderdagavond ongedeerd uit zijn auto gestapt na een crash. Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 23:30 uur op de Zuiderkade in Ede.

 

De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel maar bleek ongedeerd. De exacte oorzaak van het ongeval is onbekend.

1/1

VANDAAG 22|06

BENNEKOM - Prof. dr. W. van Vierssen (66 jaar) uit Bennekom, is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. René Verhulst heeft hem op donderdag 21 juni 2018 de versierselen opgespeld die horen bij deze bijzondere Koninklijke onderscheiding.

 

De onderscheiding is uitgereikt tijdens een symposium ter gelegenheid van zijn afscheid als directeur van KWH Water B.V. in Nieuwegein. Eerder dit jaar nam hij afscheid als hoogleraar Science System Assessment van het water-gerelateerde onderzoek van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen van de Technische ...

1/1

VANDAAG 22|06

BARNEVELD - Het G-Hockeyteam van de MHC Barneveld werd kampioen tijdens de Special Olympics. Voor deze prachtige prestatie worden ze gehuldigd door de gemeente. Dat gebeurt op vrijdag 22 juni 2018. Komt u ze ook toejuichen tijdens de rondrit en de presentatie op het balkon van het oude Raadhuis? U bent van harte uitgenodigd.

 

De Special Olympics is hét sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Op 9 en 10 juni jongstleden deden Edwin Bernhard, Nathalie Blotenburg, Arie Herkenraad, Sandra van Blankers, Ard Bakkenes, Rob Kap, Ilse van de Heg, ...

1/1

VANDAAG 22|06

WEKEROM - Gidsen van natuurvereniging IVN Barneveld nemen u op dinsdagavond 26 juni mee over het Wekeromse Zand.

 

Wie weet komen we wel moeflons tegen in dit stuifzandgebied. We staan in ieder geval stil bij de reconstructie van een boerderij en een 'spieker', een voorraadschuur uit de ijzertijd.
Gidsen: Hans van de Bovenkamp en Hanneke van den Brink-Crevels.


Vertrek: 18.30 uur, parkeerterrein de Vetkamp, Stationsweg, Barneveld; 19.00 uur hoek Hoge Valksedijk/Vijfsprongweg.

Kosten: € 2 p.p.; IVN-leden en -donateurs gratis. We carpoolen zoveel mogelijk. De chauffeurs kunnen ...

1/1

VANDAAG 22|06

BARNEVELD - Donderdagavond is een bestuurder van een BMW met zijn voertuig van de weg geraakt en aan de andere kant van het fietspad met zijn voertuig in de sloot beland.

 

Het ongeval gebeurde op de Stationsweg in Barneveld ter hoogte van het kasteel. Niemand is bij het ongeval gewond geraakt. De wagen is door een tractor weer op het droge getrokken.

1/1

GISTEREN 21|06

GAANDEREN - De politie heeft op woensdag 20 juni rond 18.20 uur een 51-jarige man uit Gaanderen aangehouden voor bedreiging; daarbij moest een politieagent gebruik maken van pepperspray.

 

Kort ervoor had de man ruzie gekregen met een 30-jarige buurtbewoner, die daarop zou zijn bedreigd met onder meer messen. De politie was er snel bij en wilde de man aanhouden waarop een politieagent op zijn beurt werd bedreigd. Daarop werd pepperspray ingezet waarop de man kon worden aangehouden en meegenomen naar het bureau. Met justitie wordt overlegd over de verdere afhandeling.


De politie ...

GISTEREN 21|06

AMERSFOORT - Een vrachtwagen ramt op de A28 bij afrit Amersfoort meerdere keren tegen de achterkant van een personenauto. De chauffeur rijdt door en de oorzaak is onbekend. De recherche zoekt getuigen.

 

Een 51-jarige automobilist uit Amersfoort rijdt dinsdag 19 juni in zijn BMW over de A1, komende vanuit de richting van Amsterdam in de richting van Apeldoorn. Rond 07.50 uur pakt hij de afslag A28 richting Utrecht en voegt in tussen een personenauto en een vrachtwagen. De vrachtwagen rijdt achter hem en uit het niets ramt hij de auto. De vrachtwagen blijft vervolgens de auto ...

WOENSDAG 20|06

AMERSFOORT - De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de beroving van een man op een driewielfiets.

 

Het slachtoffer werd dinsdag 12 juni omstreeks 12.30 uur in de Brouwerstunnel van achteren benaderd door een onbekende man met een voorwerp in de hand die hem beroofde van zijn portemonnee. De dader vertrok in de richting van de Puntenburgerlaan. Onbekend is of hij op de fiets was of lopend. Een voorbijganger bekommerde zich om het ontdane slachtoffer.

 

Uw tip!
De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen die iets hebben ...

WOENSDAG 20|06

AMERSFOORT - Op zaterdag 16 juni vond op het Piccolopad een beroving plaats. De politie doet onderzoek naar de roof en roept getuigen op te reageren.

 

Rond 11.20 uur fietste het 79-jarige slachtoffer over de Homerusstraat in de richting van het Piccolopad. Ter hoogte van het Klarinetpad werd zij tot stoppen gedwongen door de verdachte die zijn fiets dwars op de rijbaan voor het slachtoffer had gezet. Hij pakte haar handtas af en ging er direct vandoor in de richting van het winkelcentrum Emiclaer.

 

Signalement verdachte
De verdachte voldeed aan het volgende ...

WOENSDAG 20|06

AMSTERDAM - In het onderzoek naar de zeer ernstige aanrijding van dinsdagochtend 19 juni, is de politie specifiek op zoek naar een mogelijk betrokken fietser. Een 13-jarig meisje raakte zeer ernstig gewond bij de aanrijding.

 

De aanrijding vond even na 08.00 uur plaats op de Mr. Treublaan. Onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat het 13-jarige meisje op het fietspad langs de Mr. Treublaan vermoedelijk is aangetikt of afgesneden door een passerende fietser. Hierdoor is zij ten val gekomen en is ze op de rijbaan tegen een passerende vrachtwagen gevallen. Met zeer ernstig letsel tot ...

Agenda

Woensdag 15 augustus

09:00
Vlissingen