Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 04 oktober 2021, 18:06

Activiteiten Week van de Veiligheid 11-17 oktober

VEENENDAAL – Nu het weer langer donker is, neemt de kans op criminaliteit, zoals overvallen, inbraken en diefstallen toe. Ook maken internetcriminelen steeds meer slachtoffers. Bereid u voor, laat u informeren en neem maatregelen.

Te maken krijgen met criminaliteit heeft veel impact op uw gevoel van veiligheid. Onderstaande activiteiten kunnen helpen u tegen criminelen te beschermen.

Bezoek de wijkbus 
Dinsdag 12 oktober van 10.00 – 13.00 uur staan de gemeente en de politie met de wijkbus op De Markt. U kunt er op een laagdrempelige manier in contact komen met de politie en gemeente. Ook kunt u er terecht met uw vragen op het gebied van veiligheid.

Dinsdag 12 oktober van 13:30 – 16:30 uur staan de politie met de wijkbus, de gemeente en Patrimonium Woonservice op het Bruïneplein voor het wijkcentrum (W.C. Beeremanstraat 2). Ook staat de brandweer er met een voorlichtingstent waar u meer kunt leren over brandveiligheid in huis.

Digitale talkshows voor ondernemers
Het ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert voor ondernemers talkshows onder leiding van presentator Ewout Genemans. U krijgt veel informatie en praktische tips. De uitzending start om 19.30 uur en is terug te kijken wanneer u maar wilt.

Programma:

  • Dinsdag 12 oktober: Overvallen
  • Woensdag 13 oktober: Ondermijning
  • Donderdag 14 oktober: Geweld

Bekijk de digitale talkshows via: www.deweekvandeveiligheid.nl

Burgernet 
Via Burgernet zijn al meerdere vermiste kinderen snel teruggevonden en overvallers vlak na de overval aangehouden door de politie. U helpt dus echt mee aan de veiligheid in uw buurt, gewoon vanuit uw huis, vanaf uw werkplek of op straat. U kunt zich voor Burgernet aanmelden op burgernet.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons