Redactie brand 5 reactie(s) zo 02 januari 2022, 3:06

Auto in brand op parkeerplaats PWA Park, mogelijk brandstichting

VEENENDAAL – Op het Prins Willem-Alexanderpark in Veenendaal is in de nacht van zaterdag op zondag 2 januari een auto uitgebrand. De brand ontstond omstreeks 00:45 uur op een parkeerplaats.

De personenauto stond al snel in vuur en vlam. Bluspogingen van omstanders mislukte. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle.

De oorzaak van de brand is onduidelijk, maar de politie houdt er rekening mee dat de brand opzettelijk is ontstaan. Op het Prins Willem-Alexanderpark hebben al meerdere autobranden gewoed.

3.7 3 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Reacties

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gea bouwes
Gea bouwes (@guest_21)
Offline
2 januari 2022 03:28

Graag dit er af halen dit is niet leuk voor mijn moeder en oma

Gast
Gast (@guest_22)
Offline
2 januari 2022 09:33

Dat heeft deze vrouw niet verdiend. Zij zet zich in voor de buurt, wat niet altijd in dank wordt aangenomen. Ze is voor de 2e maal het slachtoffer. Al eerder brandde een auto van haar en haar moeder af.

Gea bouwes
Gea bouwes (@guest_23)
Offline
Antwoord aan  Gast
2 januari 2022 12:20

Het is idd de 2e keer eerst de auto van mijn moeder zelf en nu die van me oma

Martine
Martine (@guest_24)
Offline
2 januari 2022 20:25

wat schofterig zeg ik hoop echt dat ze die pakken die dit gedaan hebben het zou je auto maar zijn Gea ik wens jou en jou moeder en je oma heel veel sterkte! en hoop dat ze die schoften oppakken ik woon niet op het PWA maar wel vlakbij het centrum ben ook als de dood dat dat gebeurt bij ons want het is niet normaal in welke wereld we leven als hulpverleners worden aangevallen en bekogeld auto , s in brand steken het is gewoon van de zotte ben hartstikke kwaad op degene die dat doen laat je dan nakijken als je dat bent moet je echt even naar het pieter baan centrum volgens mij dan ben je gewoon ziek!

Gea bouwes
Gea bouwes (@guest_25)
Offline
Antwoord aan  Martine
3 januari 2022 01:21

Dankje wel martine het is idd te schofterig voor woorden ze zetten niet alleen me moeder nu vast ivm haar werk maar ook mijn oma ivm haar gezondheid waar door ze nu niet meer naar het ziekenhuis kan op eigen vervoer hoop echt dat ze die gasten pakken al ben ik er bang voor ik weet wel dat ik heel angstig ben voor weer een telefoontje met slecht nieuws maar ja

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons