Logo 112Veenendaal

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 02 oktober 2021, 16:11

Auto’s komen in greppel tot stilstand na aanrijding in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:06 uur
RENSWOUDE – Op de Arnhemseweg N224 in Renswoude is zaterdagmiddag rond 12:45 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Beide auto’s belandde na de aanrijding in de sloot.

Het ongeval gebeurde toen de bestuurder van zwarte Volkswagen wilde afslaan naar een boerderij, de bestuurder van blauwe Peugeot zag dit te laat en klapte achterop de zwarte Volkswagen. Als gevolg van de klap draaide de zwarte Volkswagen 180 graden en kwamen beide voertuigen in de sloot terecht.

Diverse inzittenden zijn ter plaatse gecontroleerd waaronder twee kinderen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn meegenomen door een berger. Het verkeer richting Ede kon passeren via de rijbaan van het tegemoetkomende verkeer.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.