Sjoerd Krijtenburg evenement 0 reactie(s) wo 02 maart 2022, 16:06

Elevate & Vlow organiseren jamsessie in de Troubadour

Laatste update: 2 mrt 2022 16:06 uur

VEENENDAAL – Wat is er leuker dan samen muziek maken? Na een zeer geslaagde editie in november organiseren popschool Elevate en poppodium Vlow op vrijdag 11 maart 2022 weer een “Elevate Sessions” jamsessie avond! Een gratis toegankelijke avond waarop jij als muzikant, zanger(es) of rapper centraal staat!

Onder leiding van enthousiaste bandcoaches en een sessieband die bestaat uit een combinatie van professionals en gevorderde leerlingen, zijn de “Elevate Sessions” de plek om andere muzikanten te leren kennen en jezelf muzikaal verder te ontwikkelen.

Of je nu net begint met muziek maken, al een tijdje bezig bent of jezelf een doorgewinterde professional mag noemen. En wil je gewoon een keer komen kijken/luisteren? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!
Heb je nog nooit een jamsessie meegemaakt en/of vind je het nog een beetje spannend? Kom dan een uurtje eerder. Vanaf 19.00u helpen onze bandcoaches je graag op weg met tips en tricks.

Wil je er zeker van zijn dat de sessieband jouw liedje kan meespelen? Mail dan jouw verzoeknummer voor woensdag 9 maart naar [email protected]

De Elevate Sessions jamsessie start op vrijdag 11 maart 2022 om 20.00u en vindt plaats in het T-Café in gebouw de Troubadour aan de Zandstraat 36 in Veenendaal.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons