Logo 112Veenendaal

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 03 november 2022, 15:10

Fietser in Veenendaal ernstig gewond na val

Laatst bijgewerkt: donderdag 15:21 uur
VEENENDAAL – Op de splitsing Grote Beer met de Spitsbergenweg in Veenendaal is donderdagmorgen rond 11:55 uur een ongeval gebeurd. Een fietser kwam ten val en raakte zwaar gewond.

Zowel de verpleegkundige van de Rapid Responder als de verpleegkundige van de ambulance hebben het slachtoffer behandeld en zijn beiden met spoed naar het ziekenhuis gereden in een ambulance.

Het is onbekend hoe het slachtoffer exact gewond raakte, de politie doet onderzoek maar verwacht dat het slachtoffer zelf ten val kwam. De brandweer werd opgeroepen om schermen te plaatsen om het zicht van omstanders weg te nemen.

Video

112 Melding

11:56:45 03-11-22 P 1 HV weg letsel (zichtscherm) Spitsbergenweg Grote Beer Veenendaal 095571 Bemanning HW A2 Brandweer Veenendaal Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.