Logo 112Veenendaal

Hooibalen in brand achter boerderij aan de Hopeseweg in Renswoude
Redactie brand 0 reactie(s) wo 05 oktober 2022, 20:50

Hooibalen in brand achter boerderij aan de Hopeseweg in Renswoude

Laatst bijgewerkt: donderdag 6 okt 2022 om 00:16 uur

RENSWOUDE – Achter een stal bij een boerderij aan de Hopeseweg in Renswoude is woensdagavond door een nog onbekende oorzaak brand uitgebroken in een stapel hooibalen. Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond.

Volgens P2000 kwam de melding om 20:16 uur binnen bij de hulpdiensten. De brandweer rukte met meerdere wagens uit om het vuur te kunnen bestrijden. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van flinke rookontwikkeling en waren er al vlammen zichtbaar. De brandweer is momenteel druk bezig met het bestrijden van de brand en probeert erger weten te voorkomen. De hooibalen liggen namelijk vlakbij een schuur. De stal lijkt vooralsnog niet in brand te staan.

Met een shovel wordt het hooi uit elkaar getrokken om het beter te kunnen blussen.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Video

112 Melding

20:16:46 05-10-22 P 1 BR agrarisch (stal, keet/hok/schuurtje) Hopeseweg Renswoude 093041 Blusgroep Brandweer Renswoude Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.