Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:07:47 Oms-alarm Thuiszorg Boerderij Berkenstein Vondellaan Veenendaal 095531 Prio Hoog Eenheid | Bemanning HW A2 Brandweer Veenendaal Utrecht
maandag 24 juni 2019
 
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 24|06

NEDERLAND - Het noodnummer 112 is landelijk niet bereikbaar door een storing, wordt maandag gemeld. Ook het meldkamernummer van de politie (0900-8844) is niet bereikbaar.

 

In geval van nood word mensen geadviseerd direct naar de lokale brandweer kazerne te gaan. Ook wanneer iemand de politie of ambulance nodig heeft kan men zich melden aan de kazerne.

VRIJDAG 21|06

WAGENINGEN - Op de Kardinaal Alfrink school aan de Tarthorst in Wageningen is een persoon gewond geraakt nadat de shovel waar hij op reed kantelde.

Een groep ouders was op het schoolplein bezig met de bestrating toen het gebeurde. Wat de oorzaak is van het ongeval, is niet bekend.

 

Het slachtoffer had gelukkig de gordel omgedaan. Hij raakte gewond aan o.a. zijn arm. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Het hulpverlenings voertuig van de brandweer Ede heeft de shovel weer op de wielen gezet.

1/1

VRIJDAG 14|06

VEENENDAAL - Op donderdag 13 juni 2019, omstreeks 22:30 uur, is er vanaf de Kerkewijk in Veenendaal een auto verduisterd na een proefrit. De auto betreft een rode Seat Mii, voorzien van het kenteken: 7-XKL-96. De auto heeft opvallende zwarte velgen.

 

Heeft u iets gezien of weet u waar deze auto momenteel is, dan hoort de politie dit graag! De bijgevoegde foto is van de Seat Mii.

1/1

DONDERDAG 13|06

Maarten duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig. Afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om de tocht helemaal te volbrengen, wel werd er heel veel geld binnen gezwommen voor de strijd tegen kanker.

 

Om Maarten en zijn foundation te ondersteunen veilt TheBagstore.nl samen met haar leveranciers vanaf 13 juni 2019 tot en met de dag dat Maarten zijn zwemtocht (hopelijk helemaal) voltooid allerlei tassen op haar Facebookpagina. ...

1/1

DINSDAG 11|06

VEENENDAAL - Op dinsdag 11 juni 2019, omstreeks 11:15 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de kruising: Spoorlaan/Kerkewijk/Patrimoniumlaan. Bij deze aanrijding waren een bestuurder van een kleine personenauto, vermoedelijk grijs van kleur, type VW Golf en een fietser betrokken.

 

De bestuurder van de personenauto heeft de politie niet meer getroffen op de locatie van de aanrijding. Of er sprake is van een ' verlaten plaats ongeval' zal uit nader onderzoek moeten blijken. Uiteraard komt de politie graag in contact met de bestuurder van de personenauto.


De 86-jarige ...

VRIJDAG 07|06

NEDERLAND - Voor vanmiddag is voor het grootste deel van het land  code oranje afgekondigd. Houd rekening met onweer en zware windstoten. Is er sprake van acuut gevaar voor mens of dier is bel dan 112.

 

Is er schade aan de openbare ruimte zonder acuut gevaar? Bel dan met je gemeente.

VRIJDAG 07|06

DRIEBERGEN - Bij haar woning aan de Engelenburg in Driebergen-Rijsenburg is woensdagavond 5 juni een vrouw van haar geld beroofd door een man, die haar met een mes bedreigde. De politie deed onderzoek en slaagde erin de verdachte binnen 24 uur op te sporen en aan te houden.

 

Toen het slachtoffer die woensdagavond even na 19.00 uur alleen buiten was bij haar woning, zag een man op een fiets kennelijk zijn kans schoon om de vrouw te beroven. Hij bedreigde haar met een mes en eiste geld. Even later ging hij er met een onbekend geldbedrag vandoor. Het hevig geschrokken slachtoffer ...

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3255
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

VEENENDAAL 24Webvertising