Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:23:51 Vondellaan 3906EA Veenendaal 43728 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-102

Ambulance 07-102

donderdag 09 april 2020
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 08|04

ZEIST - Op dinsdagavond 7 april rond 19.00 uur was een 33-jarige vrouw uit Zeist aan het hardlopen toen zes jongens op drie matzwarte scooters haar aan de Utrechtseweg in Zeist inhaalden. Toen de jongens langs haar reden werd de vrouw in haar gezicht gespuugd. Al eerder werden verschillende fietsers door het zestal lastig gevallen. De vrouw rende nog achter de jongens aan, maar dit mocht niet baten.


De jongens zijn allemaal licht getint, droegen petjes en donkere kleding.


Heeft u iets gezien of bent u wellicht in het bezit van camerabeelden van het incident? Deel dit dan met de politie ...

1/1

GISTEREN 08|04

VEENENDAAL - Vroeg in de avond van dinsdag 7 april liep een man over de Hoofdstraat in Veenendaal te schreeuwen dat hij "mensen dood ging schieten". Omdat de meeste winkels al dicht waren en vanwege de noodverordening sowieso niet veel mensen op straat liepen, trok deze man - ondanks zijn opmerkelijke uitspraken - niet erg veel aandacht. Toch deelden enkele voorbijgangers gelukkig hun zorgen hierover met de politiemeldkamer.


Direct gingen meerdere auto's naar de plaats waar de man het laatst gezien was. Al heel snel troffen agenten de bedoelde man op de Zandstraat, waar hij rustig op ...

DINSDAG 07|04

EDE - Dinsdagmiddag rond 13:45 uur is een coronapatiënt uit ziekenhuis Gelderse Vallei opgehaald met een traumahelikopter. Omdat ziekenhuis Gelderse Vallei geen helidek heeft is de helikopter in een naastgelegen grasveld geland en de patiënt met de ambulance naar de helikopter toegebracht.

 

Deze transporten zijn onderdeel van het protocol om de Intensive Care van ziekenhuizen te ontlasten en patiënten over te brengen naar ziekenhuizen die meer IC-capaciteit hebben. In dit geval is dit een ziekenhuis in Duitsland geworden.

 

Door de ANWB MAA (Medical Air Assistance) die ...

ZONDAG 05|04

VEENENDAAL - Zaterdagavond 4 april rond 23.11 uur is een voertuig het water ingereden aan de Rauweveldseweg in Veenendaal.

 

De bestuurder dacht dat hij een afslag nam maar belandde in het water. De man kon zelfstandig uit zijn auto klimmen en hield er alleen een nat pak aan over. Een berger is gekomen om de auto uit het water te halen. De bestuurder is zonder verdere verwondingen naar huis gebracht.

1/1

VRIJDAG 03|04

Beste Veenendalers,

 

Soms valt het mij zwaar, geen ontmoetingen met collega’s, geen vergadering met de gemeenteraad in de raadszaal. Geen gesprekje op straat of een bezoek aan een echtpaar dat een huwelijksjubileum viert.

 

Hoe vergaat het u en jullie? Die vraag houdt mij regelmatig bezig.
Lukt het met leren en volgen van lessen thuis?
Hoe gaat het thuiswerken?
Hoe gaat het met je als je wel naar je werk gaat.
Hoe is het met jou, die het sporten of de muziekles erg mist.
Eindeloze rij met vragen.

 

Het is niet niks wat we iedere dag te verwerken krijgen. Afgelopen dinsdag ...

GISTEREN 08|04

NEDERLAND - Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland heeft vandaag opnieuw celstraffen geëist tegen personen die opzettelijk en van dichtbij in de richting van anderen gehoest hebben en daarbij riepen dat zij corona hebben. Tijdens een snelrechtzitting bij de Utrechtse rechtbank kwamen twee van dit soort zaken aan de orde. De politierechter deed direct uitspraak.

 

De eerste zaak betrof een 40-jarige Utrechter die verdacht werd van bedreiging omdat hij op 28 maart opzettelijk richting een politieagent hoestte. Hij riep daarbij dat hij corona had. De man was aangehouden door de ...

DINSDAG 31|03

NEDERLAND - Criminelen blijven proberen om over de rug van slachtoffers geld te verdienen aan het corona-virus. De afgelopen periode zijn verschillende nep webshops ontdekt, waar je bijvoorbeeld mondmaskers kunt bestellen. De politie probeert hier bovenop te zitten.

 

Het Cyberteam onderzoekt momenteel een nep-webshop onder de naam mamex.eu. Deze webshop biedt mondmaskers aan, maar levert vervolgens niet.

 

Vragen
Weet u wie er achter mamex.eu zit of andere nep webshops? Geef dat dan door bij de tiplijn, of desnoods anoniem. Het cybercrimeteam wil van u dus concreet namen ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  3381
2%
  gelijk aan overig verkeer

6%
  maximaal 40 kilometer harder

92%
  geen limiet

VEENENDAAL 24Webvertising