Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:47:11 Veenendaal 65928 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-116

Ambulance 09-116

woensdag 16 juni 2021

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 15|06

NEDERLAND - Door de versoepelingen van de coronamaatregelen gaat u misschien op vakantie. Controleer uw reisdocument(en) op geldigheid. Is uw document verlopen of verloopt deze binnenkort? Maak een afspraak bij de gemeente om deze te vernieuwen.

 

Wat gebeurt er als ik te laat ben?
Als er geen tijd meer is om uw reisdocument te verlengen, dan heeft u mogelijk een spoeddocument nodig. Dit kost een inwoner extra geld. Maar soms is het aanvragen van een spoeddocument zelfs niet meer mogelijk. En daarom is het goed om nu al te kijken of uw reisdocumenten nog in orde zijn.

...

MAANDAG 14|06

VEENENDAAL - Maandagavond 14 juni is er rond 18:35 uur brand uitgebroken in de struiken aan De Palmen Grift in Veenendaal.

 

De brandweer wist de brandende struiken snel te blussen. Hoe de brand is kunnen ontstaan is nog onbekend.

ZONDAG 13|06

VEENENDAAL - In de nacht van zaterdag op zondag 13 juni, rond 1.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A12 in Veenendaal.

 

Een personenauto is door onbekende oorzaak in de berm terechtgekomen bij het nemen van de afrit. De personenauto is door een bergingsbedrijf geborgen.

VRIJDAG 11|06

EDE / VEENENDAAL - Vrijdagmiddag 11 juni heeft er rond 16:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de snelweg A12 tussen Ede en Veenendaal. Een kraanwagen kwam in botsing met een wegwerk voertuig. Door een ongeval is een wegwerker gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Een voertuig moet worden afgesleept. De snelweg A12 is nog voor 1 rijbaan open.

WOENSDAG 09|06

VEENENDAAL - Woensdagavond 9 juni omstreeks 19:00 uur werd de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen aan de Trommelaar in Veenendaal. Een kind was met zijn voet vast komen te zitten in een fiets.

 

De brandweer heeft het kind uit zijn benarde situatie bevrijd en ter controle overgedragen aan ambulancemedewerkers.

GISTEREN 15|06

In deze zomermaanden kan het behoorlijk warm zijn. Veel mensen ervaren de hitte als een welkome periode van terras- en strandbezoek; voor anderen kan aanhoudende hitte juist een bedreiging zijn voor de gezondheid. Zeker voor ouderen, kinderen en chronisch zieke mensen. Weet wat u moet doen als het warm wordt.

 

Hoe voorkomt of vermindert u klachten door hitte?

  • Drink voldoende
    Zorg ervoor dat u voldoende drinkt, ook als u geen dorst heeft. U drinkt te weinig als u minder plast dan gebruikelijk of als de urine donker van kleur is. Bedenk dat u ook ongemerkt veel vocht verliest door ...

ZATERDAG 12|06

NEDERLAND - Op advies van het RIVM heeft de minister van VWS het Verenigd Koninkrijk, Bangladesh, Pakistan, Myanmar en Nepal aangewezen als zeer hoog risicogebied. Dit vanwege de zorgwekkende deltavariant van het coronavirus die daar rondgaat.

 

Naar aanleiding van dit besluit geldt vanaf dinsdag 15 juni 00.01 uur een quarantaineplicht voor reizigers die vanuit deze landen naar Nederland reizen. Zij moeten bij het reizen naar ons land beschikken over een juist en volledig ingevulde quarantaineverklaring. Reizigers die de quarantaineplicht niet naleven, kunnen een geldboete krijgen ...

Agenda

 

Headlines

Zomer- of wintertijd?
Aantal stemmen:
  532
40%
  Laten zoals het is

37%
  Hele jaar wintertijd

23%
  Hele jaar zomertijd

VEENENDAAL 24Webvertising