Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 04 mei 2022, 20:11

Koerier wordt uit bestelbus getrokken op parkeerplaats in Veenendaal, wie herkent deze verdachte?

Laatste update: 4 mei 2022 20:11 uur

VEENENDAAL – Je bent rustig aan het werk en opeens word je uit je bestelbus getrokken. Dit overkwam een koerier op een parkeerplaats aan het Koningsschot in Veenendaal. De vrouw staat op vrijdag 1 april rond 10.45 uur geparkeerd wanneer zij plotseling uit de bestelbus getrokken wordt. De verdachte gaat er met de bestelbus vandoor.

Wanneer agenten in de omgeving naar de koeriersbus en de verdachte zoeken, zien zij rond 11.10 uur de verlaten bestelbus op de Emmerschans staan. Er is niemand bij de bus. Uit onderzoek blijkt later een gedeelte van de pakketjes uit de bestelbus te zijn gestolen.

De verdachte is een donkergetinte man, rond de 1.80 meter, sportief postuur. Hij droeg een donkere gewatteerde jas met een wit logo op de linker borst en het rechterschouderblad (mogelijk dus een The-North-Face-jas) en een capuchon, droeg een zwarte broek met een wit logo ter hoogte van de rechter knieholte en zwarte schoenen met witte accenten (mogelijk Nike). Hij had een zwart petje op met een wit logo aan de voorzijde.

Heb jij iets gezien of gehoord? Of heb je andere informatie die ons verder kan helpen in dit onderzoek? Alle informatie is welkom. Melden kan via de tiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Help mee, jullie tips kunnen leiden tot het oplossen van deze zaak. Delen wordt gewaardeerd!

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons