Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:43:14 Veenendaal 19859 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

woensdag 20 februari 2019
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 19|02

VEENENDAAL - Dinsdag 19 februari om ongeveer 17:30 uur werd de brandweer opgepiept voor een schoorsteenbrand aan de Gerard Doustraat. De hoogwerker en de tankautospuit werden beiden gealarmeerd.

 

De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de schoorsteen geveegd.

1/1

ZATERDAG 16|02

VEENENDAAL - Sinds zaterdagochtend, rond 10 uur, werd er een jongetje van 3 jaar vermist werd in de omgeving van de Parelgras / Lange Dreef in Veenendaal. Er werd via Burgernet een bericht verstuurd en ook de politiehelikopter heeft meegezocht.

Na enige tijd kreeg de politie het bericht dat dit jongetje niet alleen was, maar dat hij samen met een andere jongen op pad was.

 

Gelukkig kwam even later het bericht dat beiden in een bouwmarkt waren aangetroffen en daar door oplettend personeel werden 'vastgehouden' tot wij er waren.

Beide baasjes (3 en 5 jaar oud) konden snel daarna aan
...

1/1

ZATERDAG 16|02

VEENENDAAL - Vrijdag 15 februari tussen 15.30 uur en 20.30 uur heeft de politie een alcoholcontrole gehouden op meerdere locaties in Veenendaal.


Totaal zijn er 425 blaastesten afgenomen waarvan er 2 bestuurders werden aangehouden voor het rijden onder invloed. Tevens werd er een bestuurder bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.
Één voertuig werd ingenomen terzake openstaande boetes.


En daarnaast werden er 6 bekeuringen geschreven voor het niet dragen van de autogordel.

1/1

VRIJDAG 15|02

REGIO - Momenteel worden er in de regio en in de rest van het land zeer veel slachtoffers gemaakt door fraude met gebruik van Whatsapp. De dader doet zich voor als een vriend / familielid en vraagt om uiteenlopende redenen geld over te maken naar een rekeningnummer. Hij zegt bijvoorbeeld dat hij even krap bij kas zit en snel wat geld nodig heeft om een rekening te betalen. Omdat de dader 'vertrouwd' over komt in het gesprek en wellicht een profielfoto heeft die overeen komt met degene waarvoor hij zich uitgeeft, zijn er verschillende mensen die hier intrappen en geld overmaken.

Door ...

1/1

MAANDAG 11|02

RENSWOUDE - De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft maandagavond enige tijd opnieuw onderzoek gedaan op de kruising Dorpsstraat met de Kastanjelaan in Renswoude.

 

Een politie agent zocht naar sporen die kunnen leiden naar de dader en de toedracht van het ernstige ongeval wat zondagavond plaats vond toen een 76 jarige vrouw ernstig gewond werd aangereden op het zebrapad. Tijdens de actie was 1 rijbaan op de Dorpsstraat afgesloten voor verkeer. Het is niet bekend of de politie al wat bruikbaars heeft gevonden wat kan leiden naar de auto. Dit duurde ongeveer een ...

MAANDAG 18|02

NEDERLAND - Als er geen overeenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk is op 29 maart 2019, dan hoort het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU/EVA-landen. Wat betekent dit als u een rijbewijs heeft uit het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland?

 

Bekijk wat u kunt doen op de website van het RDW.

MAANDAG 04|02

AMERONGEN - Op de Koningin Wilhelminaweg in Amerongen is woensdagmiddag 30 januari 2019 een jongen van zijn oortelefoons beroofd. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

 

De 12-jarige jongen uit Amerongen fietste die middag rond 15.30 uur over de Koningin Wilhelminaweg en werd ter hoogte van het zorgcentrum plotseling door een andere fietser vastgegrepen en van zijn oortelefoons beroofd. Het slachtoffer verloor ook zijn evenwicht, kwam met zijn fiets ten val en raakte daardoor lichtgewond.

 

De dief reed snel in de richting van Leersum. Het gaat ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 
95 euro boete voor appen op de fiets
VEENENDAAL 24Webvertising