Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:02:51 Veenendaal 9984 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-110 (RAVU) Utrecht
maandag 27 januari 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|01

HARDENBERG - Afgelopen weekend zijn er op verschillende plekken in Hardenberg bestuurders gecontroleerd. Tijdens deze controles vielen 11 bestuurders door de mand.

 

6 bestuurders werden positief getest tijdens de speekseltest. Deze bestuurders bleken onder invloed van verdovende middelen.
2 bestuurders reden onder invloed van Alcohol en Drugs
3 bestuurders hadden teveel alcohol op terwijl ze achter het stuur zaten.

3 bestuurders mochten direct het rijbewijs inleveren.

 

Tegen alle bestuurders is proces-verbaal opgemaakt en zullen zich later bij de rechter moeten ...

1/1

VANDAAG 27|01

VOORTHUIZEN - In alle vroegte arriveerde maandagmorgen 27 januari het eerste transport met de stalen spanten voor het nieuwe dorpshuis en de sporthal in Voorthuizen. Een tweede transport volgt woensdag 29 januari.

 

Het opbouwen van de staalconstructies in de hoogte kan daarna beginnen. De komende maanden gaat de bouw dan verder. In oktober verwacht het dorpshuis en de sporthal de deuren te openen.

VANDAAG 27|01

LUNTEREN - Op de Lage Valkseweg in Lunteren is maandagochtend omstreeks 06:00 uur een bestelwagen tegen een boom gereden. De bestuurder, een 21-jarige man uit Barneveld, raakte daarbij gewond.

 

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Walhuisweg toen de automobilst, rijdend richting Wekerom, de macht over het stuur verloor.

 

De ernst van het letsel is op dit moment onduidelijk. De ambulancedienst is ter plekke om eerste hulp te verlenen.

VANDAAG 27|01

BARNEVELD - Zondagavond 26 januari rond 23.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden in Barneveld. Bij de aansluiting van de A1 naar de A30 ging het weer mis, een automobilist knalde tegen de betonnen middengeleider.

 

Hij alarmeerde de hulpdiensten maar na bijgekomen te zijn besloot hij zonder dit te melden door te rijden naar het politiebureau aan de Nijkerkerweg. Na een zoektocht van de berger is zijn auto daar opgehaald. De bestuurder raakte niet gewond bij het ongeval maar de auto is zwaar beschadigd.

GISTEREN 26|01

APPELDOORN - De brandweer is zondagavond gealarmeerd voor een brandende fiets in een fietsenstalling bij het station aan het Stationsplein in Apeldoorn.

 

De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de stalling. De brandweer had het vuurtje snel onder controle.

 

De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar brandstichting is waarschijnlijk. De politie heeft ter plaatse wat foto's gemaakt waarna zij retour gingen. Van wie de fiets is, is vooralsnog onbekend.

GISTEREN 26|01

ROTTERDAM - Drie mannen zijn zondagmiddag op de Zuiderparkweg aangehouden, nadat zij op de Middenhoefstraat in een woning een man en vrouw zouden hebben bedreigd met een vuurwapen.

 

Even na het middaguur belt een man het alarmnummer. Hij vertelt dat er zojuist twee mannen in zijn woning waren die hem en zijn vriendin bedreigd en geslagen hebben. Daar zou ook een vuurwapen bij zijn gebruikt. Agenten gaan in de omgeving op zoek aan de hand van de beschrijving die de slachtoffers geven van de daders en de door hen gebruikte auto.

 

Op de Zuiderparkweg wordt de auto van de ...

GISTEREN 26|01

OMMEN - Op zaterdag 25 januari, tussen 15.15 uur en 20.15 uur vond er een inbraak plaats bij een woning aan de Hammerweg in Ommen. Dit is het gedeelte tussen de Dennenlaan en Giethemer Kerkpad.


Heeft u tussen genoemde tijdstippen iets verdachts gezien, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. ...

GISTEREN 26|01

HOOGLAND - In de nacht van zaterdag op zondag 26 januari omstreeks 02.00 uur heeft er in Hoogland op de Lindenlaan een zware mishandeling plaatsgevonden van een fietser. De politie is op zoek naar de identiteit van de opzittenden van een scooter. Tevens is de politie op zoek naar getuigen van dit incident en mensen in de omgeving die mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden.

 

Meldt u zich bij de politie, via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

VRIJDAG 24|01

SCHIEDAM - Vier jongeren (19-20 jaar) belandden donderdagavond 24 januari in de cel nadat zij ernstig geweld gebruikte tegen politieagenten en medewerkers van de RET. Het viertal maakte deel uit van een groepje van circa 10 personen die zich hinderlijk ophield in de Stationshal in Schiedam.


Toen agenten op verzoek van het RET personeel de jongeren rond 23.00 uur aanspraken, werd er direct fors geweld gebruikt. Een van de jongeren sloeg en schopte de RET medewerker. Toen agenten ingrepen, ontstond een massale vechtpartij waarbij onder andere drie RET medewerkers gewond raakten. Een van ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Headlines