Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:42:57 Veenendaal 85682 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

woensdag 04 augustus 2021
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 04|08

BARNEVELD - Op vrijdag 20 augustus vindt de eerste uitvoering plaats van de maandelijks terugkerende Techclub-activiteiten die voortaan in de Bibliotheek in Barneveld worden georganiseerd op de derde vrijdagmiddag van de maand. Deze eerste middag heeft twee rondes waarvoor kinderen van 7 tot en met 10 jaar zich kunnen aanmelden. Er wordt geëxperimenteerd met onder andere 3D-pennen, LEGO WeDo en Beebots. Deelname aan de workshop kost € 3,50 inclusief limonade. Aanmelden kan via de ticketshop op www.bibliotheekbarneveld.nl.


Tijdens deze middag leer je van alles over techniek en ga ...

1/1

GISTEREN 03|08

ROTTERDAM / VLAARDINGEN - In de nacht van maandag op dinsdag werd op twee plekken in de eenheid een woning beschoten. De politie gaat niet uit van een verband. Gelukkig bleven alle bewoners ongedeerd, maar het aantal beschietingen baart de politie zorgen. De politie zoekt getuigen van beide incidenten.

 

Nassaustraat Rotterdam
De 60-jarige bewoonster van de Nassaustraat werd rond 01.45 uur wakker van een harde klap. Ze dacht dat er een lamp was ontploft, maar toen ze poolshoogte ging nemen ontdekte ze tot haar schrik kogelgaten in haar woning. Niemand is gewond geraakt.

 

De ...

1/1

GISTEREN 03|08

LAREN - De politie heeft maandagavond 2 augustus bij een inval in Laren een hennepkwekerij gevonden met meer dan 1000 planten. Zes aanwezigen zijn aangehouden en worden verdacht van betrokkenheid. De politie ontdekte de kwekerij na een tip van een alerte burger. Het onderzoek loopt nog.

 

Maandagavond volgde de politie een tip van een verdachte situatie' op over een woning aan de Mendes Da Costalaan in Laren. In de buurt werd een henneplucht geroken en deze vermoedens zijn door een alerte burger aan de politie doorgespeeld. Tijdens de inval werden in de kelder meer dan 1000 ...

1/1

GISTEREN 03|08

AMSTERDAM - Een man kijkt op de website van de politie terloops bij ongeïdentificeerde personen en ziet bij één bericht overeenkomsten met zijn lang vermiste zus. Uit later onderzoek met het DNA van zijn andere zus blijkt het inderdaad om haar te gaan. 'Een cold case oplossen door berichtgeving op Politie.nl gebeurt niet vaak', beseft forensisch rechercheur Carina van Leeuwen van het coldcaseteam van politie Amsterdam.

 

Overleden en onbekend
In september 1994 worden in het water van de Houthavens in Amsterdam een been en een romp gevonden van een vrouw. Forensisch rechercheurs ...

GISTEREN 03|08

EDE - Op de Lunterseweg in Ede is dinsdagavond rond 18:00 uur een auto over de kop geslagen. De auto kwam in botsing met een andere auto die uit een uitrit kwam.

 

De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling maar dat bleek gelukkig niet het geval. De automobilist raakte gewond en werd door de ambulance verpleegkundigen behandeld. De bestuurder van de auto die op de kop lag is naar het ziekenhuis gebracht. Beide bestuurders hadden niet gedronken. De weg is nu vanwege de berging nog afgesloten.

GISTEREN 03|08

APELDOORN - De politie heeft dinsdag 3 augustus een 45-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op meerdere locaties in woonwijk De Maten zijn geslachtsdeel te hebben getoond aan kinderen.


De afgelopen tijd kwamen bij de politie meerdere meldingen hierover binnen. Daarop is de politie een onderzoek gestart. Dit heeft ertoe geleid dat de verdachte vandaag kon worden aangehouden. De man wordt verhoord.

 

De incidenten zorgden de afgelopen tijd voor onrust in de wijk. Beelden van mogelijke verdachten werden ook veelvuldig gedeeld in Whatsapp groepen en op ...

ZONDAG 01|08

AMSTERDAM - In de vroege ochtenduren van zondag 1 augustus 2021 is in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost een 35-jarige man uit Amsterdam neergeschoten. Het slachtoffer is met spoed en in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en is dringend op zoek naar beeldmateriaal en getuigen.


Getuigenoproep

In het pand aan de Stekkenbergweg was op het moment dat er werd geschoten, even voor 6 uur, een feest bezig. Om die reden doet de politie een dringend beroep aan getuigen met wie nog niet is gesproken om ...

VRIJDAG 30|07

ROTTERDAM - Politie en Openbaar Ministerie (OM) zijn een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de muurschildering die afgelopen weekend verscheen in de Rotterdamse wijk Crooswijk. Op de muurschildering is de voetballer Steven Berghuis te zien in concentratiekampkleding met daarnaast een antisemitische tekst.

 

Het onderzoek van de politie en het OM richt zich in eerste instantie op de vraag of er sprake is van een strafbare discriminatoire uitlating. Indien de uiting als strafbaar beoordeeld wordt, wordt onderzoek gestart naar het achterhalen van de identiteit van de persoon of ...

MAANDAG 26|07

HARDERWIJK - In de nationale verkiezing van de meest toegankelijke gemeente van Nederland is Harderwijk doorgedrongen tot de halve finale. Van de 352 gemeenten in Nederland bleven er in de eerste ronde 12 over waaronder Harderwijk.

 

Op de campagne website van Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland heeft Harderwijk een eigen pagina met meer informatie.

 

Wethouder Gert Jan van Noort onderstreept dat het ook in deze halve finale niet gaat om het winnen maar om ervan te leren: "Harderwijk wil een gastvrije en toegankelijke gemeente zijn voor iedereen. Stemmen op de gemeente ...

Agenda

Donderdag 07 oktober

09:00
Online

Headlines