Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:14:27 Veenendaal 139928 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-148

Ambulance 09-148

woensdag 19 december 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|12

EDE - De brandweer van Ede is dinsdag 18 december uitgerukt voor een brand bij Lunchcafé de Markt aan de Torenstraat in Ede. De melding kwam om 19:15 uur binnen via een automatisch brandmeld systeem.

 

De sprinkler in het pand had de vlammen al grotendeels gedoofd. Wel stond het café nog helemaal onder de rook. De brandweer heeft met een ventilator de rook verdreven en een nacontrole gedaan.

 

Het pand liep rook- en waterschade op. De oorzaak en de omvang van de schade is nog onbekend. politie en brandweer doen onderzoek. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

...
1/1

GISTEREN 18|12

AMSTERDAM - In de late middag van maandag 17 december 2018 is er een overval gepleegd op een juwelier aan de Kinkerstraat. De vier daders wisten weg te komen, de recherche is op zoek naar getuigen.

 

Rond 17.50 's middags slaan vier personen met zware voorwerpen in op een juwelier aan de Kinkerstraat. Als er een gat in het etalageraam ontstaat grissen zij sieraden uit de winkel mee. Zij rennen vanaf de Kinkerstraat de Bilderdijkkade op, richting de Jacob van Lennepkade.

 

Getuigenoproep
Eén van de daders had een gele jas aan, de andere drie waren donker gekleed. De ...

GISTEREN 18|12

ZWOLLE - Dinsdagmiddag moest de brandweer uitrukken voor een buitenbrand aan de Bisschop Willebrandlaan in Zwolle.

 

Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in een kledingcontainer op de parkeerplaats bij de Aldi. Bij de brand was sprake van flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand geblust door eerst met schuim te blussen waarna de container vol water is gezet. Over de oorzaak is niets bekend.

1/1

GISTEREN 18|12

BARNEVELD - Dinsdagmorgen zijn er twee beveiligingscamera's opgehangen op station Barneveld-Zuid in de wijk Veller. De camera's zijn aangesloten om het centrale systeem waarmee ook de de andere stations van Barneveld in de gaten gehouden worden.

 

Aanleiding voor het plaatsen van de camera's zijn de vele vernielingen op het station. Recentelijk werden op het station vele fietsen vernield. De dader is door de politie aangehouden.

 

Zie ook:

...
1/1

GISTEREN 18|12

ARNHEM - Afgelopen zaterdagavond zagen agenten in Arnhem een auto rijden waarvan zij recentelijk de 55 jarige bestuurder hebben bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Nu bleek hij nog steeds geen rijbewijs te hebben.


De bestuurder zag de ernst hier niet van in 'omdat het maar een klein stukje was'. Hier konden de agenten zich uiteraard niet in vinden en hebben de auto afgepakt na overleg met de officier van justitie.

 

De bestuurder mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

GISTEREN 18|12

VOORTHUIZEN - Onlangs heeft EHBO Vereniging Voorthuizen gemeld dat er op 23 januari en 12 februari aanstaande een nieuwe cursus voor Reanimatie en AED gegeven zal worden. De cursus voor 23 januari zat toen al snel vol en voor 12 februari zijn er al zoveel aanmeldingen gekomen dat er op die dag zelfs 2 groepen zijn gevormd. Daarom is besloten om op 23 januari ook een 2e groep te starten bij voldoende aanmeldingen.

 

Mocht U als goed voornemen voor 2019 dus op Uw lijstje hebben staan dat U nu eindelijk wilt gaan leren reanimeren....neem dan contact op en meld U aan via ...

GISTEREN 18|12

WEKEROM - De ontwikkeling van nieuwe woningen in Wekerom Oost is een stap dichterbij. Op een terrein van 3 hectare dat in eigendom is van de gemeente, kunnen ongeveer 45 woningen worden gerealiseerd. Om te voldoen aan de vraag naar woningen in Wekerom, zet het college van B en W in op koopwoningen in verschillende prijsklassen, waaronder reen aantal sociale koopwoningen.

 

De uitgangspunten voor deze woningbouwontwikkeling zijn in samenwerking met de belangenvereniging Wekerom, VGGM en ontwikkelaar De Bunte opgesteld. Binnenkort bespreekt de gemeenteraad de nota van uitgangspunten ...

GISTEREN 18|12

EDE - Veiligheid in de wijk, ondermijning, verkeersveiligheid, en de aanpak van woninginbraken. Dit zijn vier van de negen thema's van het Integraal Veiligheidsplan 2019-2022, dat het college van burgemeester en wethouders vandaag heeft vastgesteld.

 

Het Integraal Veiligheidsplan schetst de ambities van het college van B en W voor een zo goed en veilig mogelijk woon- en leefklimaat voor inwoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente Ede. Burgemeester René Verhulst: "De afgelopen periode is er een positieve tendens zichtbaar in de veiligheidscijfers, maar toch is het ...

GISTEREN 18|12

DIEREN - De politie heeft maandag een minderjarige jongen uit Doesburg aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij op station Dieren. Rond 13:00 uur kwam de melding van de steekpartij binnen.


De verdachte en het slachtoffer kregen ruzie over een conflict dat eerder plaats had gevonden. Er ontstond een worsteling waarbij de verdachte het slachtoffer stak. De verdachte alarmeerde zelf de hulpdiensten. Het slachtoffer, een minderjarige jongen uit Rheden, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte meteen een onderzoek en hield de verdachte aan. In ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines