Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:32:17 Veenendaal 19737 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

woensdag 20 februari 2019

ZATERDAG 03|02

Bos bloemen van de politie voor behulpzame buurtbewoners

Verdachten werden in de kraag gegrepen dankzij twee bijzonder behulpzame buurtbewoners

VEENENDAAL - Op vrijdagavond 2 februari wilden surveillerende agenten een auto met daarin twee personen controleren. De bestuurder besloot echter om ervandoor te gaan, wat leidde tot een korte achtervolging die eindigde in de omgeving van de Zoete Inval. Daar werd de auto, zonder personen, aangetroffen. De auto was daar blijkbaar in allerijl geparkeerd en de inzittenden waren foetsie. Een zoektocht in de omgeving mocht helaas ook niet baten.


Wel werden in de auto spullen aangetroffen die nader onderzoek verlangden, dus werd de auto in de gaten gehouden. Mede dankzij twee bijzonder behulpzame buurtbewoners kon kort hierna worden geconstateerd dat twee mannen naar de auto liepen en hiermee wegreden.


Veel verder dan enkele meters kwamen de mannen niet, want zij werden direct aan de kant gezet door agenten die in de buurt waren. Vervolgens werden de mannen aangehouden. Omdat het onderzoek naar hen nog in volle gang is, kan de politie over verdere details nog geen mededelingen doen.


Wat ze wél kunnen en willen doen, is deze uiterst behulpzame buurtbewoners in het zonnetje zetten. Zonder hun hulp was het voor ons een stuk lastiger geweest. Hulde hiervoor! De politie komt graag deze bloemen brengen als blijk van onze waardering!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie