Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:17:28 Veenendaal 6115 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-135

Ambulance 09-135

donderdag 17 januari 2019

MAANDAG 05|03

Cuneraweg afgesloten na ongeval

Vier van de in totaal vijf inzittenden bleven hierbij ongedeerd, maar één man moest voor controle en behandeling per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd

VEENENDAAL - Op zondagavond rond 20:00 uur vond op de kruising Cuneraweg met de Brinkersteeg (op de grens van de gemeenten Rhenen en Veenendaal) een aanrijding plaats tussen twee auto's.


Vier van de in totaal vijf inzittenden bleven hierbij ongedeerd, maar één man moest voor controle en behandeling per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. Beide auto's raakten behoorlijk beschadigd.

 

Hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt nader onderzocht door de Verkeersongevallenanalyse (VOA). Door hen wordt onderzoek verricht naar de schade aan de voertuigen, sporen op de weg en de logboeken van de verkeerslichten.

 

De hulpverlening aan de inzittenden, het onderzoek naar de toedracht en het bergen van de auto's heeft ertoe geleid dat de Cuneraweg enige tijd geheel moest worden afgesloten rondom deze kruising. Dit leverde, ondanks het relatief rustige tijdstip, flink wat overlast op voor het overige verkeer.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines