Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:28:43 Liftopsluiting Prins Willem-alexanderpark Veenendaal 095531 Prio Middel Eenheid | Brandweer Veenendaal (Dienstwisselcode)
vrijdag 23 augustus 2019

MAANDAG 21|01

Verdachte personen op de Fluiterstraat aangehouden na melding alerte bewoners

Als er twee personen op deze manier in de wijk aanwezig zijn en inbrekerswerktuig bij zich hebben, kan dat geen goed vooruitzicht zijn

VEENENDAAL - Twee alerte bewoners uit Veenendaal hebben zondagochtend waarschijnlijk een woninginbraak voorkomen. Zij zagen op de Fluiterstraat rond 09.30 uur, afzonderlijk van elkaar, dat twee personen zich verdacht gedroegen. De gedragingen bestonden uit het aanbellen bij woningen, over de schuttingen kijken en interesse in woningen tonen. De beide melders hadden hier geen goed gevoel bij en belden 112. De melders gaven goede beschrijvingen van de beide personen. Deze melders wisten te vertellen dat er eentje een bril had en eentje een muts.

 

Nadat agenten ter plaatse hebben gezocht naar de personen zagen zij er eentje wegrennen. Nadat deze persoon was achterhaalt en ook de tweede persoon was staande gehouden bleek dat zij inbrekerswerktuigen op zak hadden.


Als er twee personen op deze manier in de wijk aanwezig zijn en inbrekerswerktuig bij zich hebben, kan dat geen goed vooruitzicht zijn. Beiden personen zijn aangehouden en eventuele woninginbraken zijn voorkomen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines