Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:28:43 Liftopsluiting Prins Willem-alexanderpark Veenendaal 095531 Prio Middel Eenheid | Brandweer Veenendaal (Dienstwisselcode)
vrijdag 23 augustus 2019

WOENSDAG 30|01

Twintig bekeuringen tijdens snelheidscontrole in Veenendaal

De verzoeken voor deze controles komen veelal van omwonenden of ondernemers uit de buurt

VEENENDAAL - Dinsdagmiddag 29 januari heeft de politie op twee locaties in Veenendaal een snelheidscontrole uitgevoerd met behulp van de laser gun.


De controle's vond plaats op de Rondweg West ter hoogte van de Thorbeckesingel en enige tijd later op de Grote Beer. De politie heeft in totaal 20 sancties uitgeschreven voor verschillende snelheidsovertredingen.


De verzoeken voor deze controles komen veelal van omwonenden of ondernemers uit de buurt die de gang van zaken op die locaties als gevaarlijk ervaren. Maar ook de ongevallen op bijvoorbeeld de Grote Beer geven aanleiding tot het houden van controles.

Foto's
1/1
Reacties
akkerman zegt: spacer
Wanneer bij de shell/panhuis ze denken hier altijd dat het een race baan is er vliegen niks voor niks steeds vaker auto uit de bocht of ze zitten tegen paal aan ofover de varkensruggetjes die toen geplaats staan of aan een van de geparkeerde autos die er staan en er word veel door rood gereden niet normaal ik hou steedd me hart vast als er hard gereden word dat er geen fietser of voetganger geraakt word
30-01-19 14:15
Score: 3
Henk Konings zegt: spacer
Misschien ook eens in de avonduren?
Het is net een circuit als ik de hond 's-avonds uitlaat.
30-01-19 16:01
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines