Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:08:01 Veenendaal 56427 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-149 (RAVU) Utrecht
zondag 26 mei 2019

DINSDAG 12|03

12-jarige jongen bedreigd in Doorn, specifieke getuigen gezocht

De 12-jarige jongen riep om hulp maar de vrouw fietste verder

DOORN - Op dinsdag 5 maart is in Doorn een 12-jarige jongen bedreigd. Een jongen van 15 of 16 jaar trok een scherp voorwerp en eiste geld. Omdat het slachtoffer niks bij zich had ging de jongen er weer vandoor. De politie is op zoek naar getuigen, en heeft daarbij ook specifieke getuigen op het oog.


De 12-jarige jongen liep rond 14.30 uur over de Driebergsestraatweg. Op dat moment reed een groepje fietsers langs van 15- of 16-jarigen. Eén van de fietsers stopte. De jongen liep op het slachtoffer af en vroeg hem om geld. Toen de 12-jarige jongen zei dat hij dat niet had trok de fietser een scherp voorwerp en bedreigde het slachtoffer daarmee. Op dat moment fietste er een vrouw langs. De 12-jarige jongen riep om hulp maar de vrouw fietste verder. Toch besloot zijn belager om er dan vandoor te gaan.

 

De politie heeft deze poging straatroof in onderzoek en wil graag met getuigen spreken. Mogelijk weet de groep fietsers meer. Ook komt de politie graag in contact met de vrouw die op het moment van het incident langsfietste. Mogelijk had ze op dat moment de ernst niet in de gaten maar heeft ze wel bruikbare informatie. Ook met andere getuigen komt de politie graag in contact. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie