Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:08:26 Veenendaal 6205 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-126

Ambulance 09-126

zaterdag 16 januari 2021

DINSDAG 11|06

Bouwman Tweewielers Kootwijkerbroek na 56 jaar in andere handen

Vanaf 20 juli 2019 neemt het Fietsenhuis in Barneveld Bouwman Tweewielers over

KOOTWIJKERBROEK - Bouwman Tweewielers houdt na 56 jaar op te bestaan. De winkel in het buitengebied van Kootwijkerbroek gaat over naar het Fietsenhuis aan de Valkseweg 36 in Barneveld. 

 

Opa en oma Bouwman zijn meer dan een halve eeuw geleden gestart met de fietsenwinkel (1963). De laatste jaren heeft Gerben Bouwman Bouwman Tweewielers gerund.  

 

Nieuwe uitdaging 

“Voor mij persoonlijk is nu de tijd aangebroken om iets nieuws te gaan doen. Vanaf jongs af aan ben ik betrokken bij de fietsenwinkel. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en kijk uit naar wat er op mijn pad komt. Wij hebben jarenlang een prachtige winkel mogen leiden met veel vaste klanten uit de regio. We kijken terug op mooie jaren, waarbij de fietsmarkt altijd in beweging was”, aldus Gerben Bouwman (32). 

 

Keuze voor zelfde soort bedrijf 

Vanaf 20 juli 2019 neemt het Fietsenhuis in Barneveld Bouwman Tweewielers over. De keuze voor het Fietsenhuis is weloverwogen genomen. “Zij hebben eenzelfde dealerschap met grote A-merken als Gazelle en Cortina. Daarnaast hanteert het Fietsenhuis dezelfde werkwijze als wij met een vergelijkbaar serviceniveau. Klantgerichtheid staat hierbij centraal. Met andere woorden: we hebben het over een soortgelijk type bedrijf. Vol vertrouwen geven wij dan ook graag het stokje over.” William van ’t Hol van het Fietsenhuis vult aan: “Wij zullen met ons volledige team goed voor de klanten zorgen. Ze zijn meer dan welkom.”

 

Tankstation blijft 

De huidige vestiging aan de Garderbroekerweg 59 gaat dus sluiten en het volledige assortiment plus garanties gaan over naar de Valkseweg 36. Wat wel ongewijzigd blijft, is het tankstation van de familie Bouwman. Die combinatie van fietsenwinkel en (onbemande) tankstation was altijd uniek voor de regio. Total Express Kootwijkerbroek blijft dus gewoon bestaan.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines