Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:09:19 Veenendaal 131866 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-135

Ambulance 09-135

vrijdag 13 december 2019

WOENSDAG 26|06

Bewoners Abraham Kuyperstraat in Apeldoorn wakker na schoten

De politie laat weten inderdaad een melding te hebben gehad van een mogelijke schietpartij en laat weten de zaak in onderzoek te hebben

APELDOORN - In de Abraham Kuyperstraat in Apeldoorn is de politie omstreeks 23.50 een onderzoek gestart nadat er schoten waren gehoord.

 

Buurtbewoners schrokken wakker van meerdere schoten; "het waren er 3,4 schoten" aldus een buurtbewoner van een naastgelegen appartementencomplex. De buurtbewoner vertelde "Er wordt hier wel eens vuurwerk afgestoken maar toen ik dit hoorde zei ik direct tegen mijn vrouw 'dit zijn schoten' Toen ik later naar buiten keek zag ik allemaal mensen staan uit de straat en niet veel later stonden er allemaal politieauto's en agenten met kogelwerende vesten".

 

De politie laat weten inderdaad een melding te hebben gehad van een mogelijke schietpartij en laat weten de zaak in onderzoek te hebben. Een buurtbewoonster laat weten dat zij nadat er schoten klonken een scooter hard hoorde weg rijden.

 

De politie is in de omgeving met onder andere speurhonden en meerdere auto's aan het zoeken. Tot op heden is er voor zover bekend niemand aangehouden. Het is nog onduidelijk of er iemand gewond is geraakt.

 

De politie vraagt mensen die tips hebben, contact op te nemen met 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines