Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:14:11 Veenendaal 70214 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

woensdag 15 juli 2020

MAANDAG 05|08

Jongens op scooter proberen jongen te beroven op De Reede in Veenendaal

Ze wilden zijn geld, maar toen hij dit niet gaf haalde één van de scooterrijders een steekwapen tevoorschijn

VEENENDAAL - In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus werd een jongen geprobeerd te beroven onder bedreiging van een steekwapen. Heeft u tips? Geef ze door.

 

Rond 1.05 uur liep het slachtoffer op De Reede in de richting van de Rondweg West. Er reed een scooter voorbij met twee jongens erop. De scooter stopte een stukje verderop en de opzittenden spraken het latere slachtoffer aan. Ze wilden zijn geld, maar toen hij dit niet gaf haalde één van de scooterrijders een steekwapen tevoorschijn. Hiermee bedreigde hij het slachtoffer. Het slachtoffer gaf zijn bezittingen nog steeds niet af en op het moment dat er in de verte een auto hoorbaar was gingen de verdachten er op de scooter, zonder buit, vandoor.

 

Signalement
Het gaat om twee jongens van tussen de 16 en 18 jaar oud. De bestuurder van de scooter was wat kleiner en de bijrijder, die ook het steekwapen had, was wat forser. Ze droegen allebei donkere kleding met een pet en capuchon erover. De verdachten waren lichtgetint. Ze reden op een scooter van het merk en type Vespa Sprint, Nardo Grey met een getint windscherm en zwarte valbeugels. De scooter had geen kentekenplaat.

 

Iets gezien?
Heeft u meer informatie over deze zaak of weet u wie de verdachten zijn, laat het ons dan weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines