Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:20:52 Veenendaal 80592 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-120

Ambulance 09-120

dinsdag 11 augustus 2020

DONDERDAG 29|08

Zeer grote brand bij Superkeukens in Veenendaal

De brand was korte tijd uitslaand, maar later was er vooral sprake van veel rookontwikkeling

VEENENDAAL - In Veenendaal woedde in de nacht van woensdag op donderdag een zeer grote brand in een loods van Superkeukens aan de Smalle Zijde. De loods wordt gebruikt als magazijn. De brand brak iets na middernacht uit.

 

De brandweer heeft defensief van buitenaf ingezet omdat het niet meer verantwoordelijke was om naar binnen te gaan. De brandweer in richtte zich vooral op het voorkomen van de uitbreiding van de brand. Dit deden zij met 5 autospuiten 2 hoogwerkers en 2 watertransportsystemen. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de showroom.

 

De brand was korte tijd uitslaand, maar later was er vooral sprake van veel rookontwikkeling. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

 

De brandweer is de komende uren nog bezig met nablussen. Door het snel en grootschalig inzetten van bluseenheden is voorkomen dat het gehele pand verloren is gegaan.De Nijverkamp is donderdagochtend beperkt bereikbaar vanwege brandslangen over de weg. De Smalle Zijde is tot nader orde geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Reacties
vd lustgraaf zegt: spacer
daar gaat mn afwasmachine
29-08-19 07:27
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines