Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:12:13 Oms Brandmelding Stg Philadelphia Zorg Regio Utrecht Vollewens Veenendaal 095531 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep B2 Brandweer Veenendaal Utrecht
zaterdag 15 augustus 2020

DINSDAG 08|10

Het Dak van de Markt blijft week langer gesloten

Burgemeester Kats: "De veiligheid van onze inwoners gaat boven alles en is onze eerste prioriteit"

VEENENDAAL - Burgemeester Gert-Jan Kats heeft in overleg met politie en het Openbaar Ministerie besloten Het Dak van de Markt gesloten te houden tot en met donderdag 17 oktober 2019. De burgemeester nam vorige week in eerste instantie het besluit om het horecabedrijf voor ten minste 4 dagen te sluiten naar aanleiding van de recente incidenten bij Het Dak van de Markt en in de directe kring van de betrokken ondernemer. Met dit nieuwe besluit is de sluiting met 10 dagen verlengd. Het besluit is genomen in het kader van de openbare orde en de veiligheid en om de rust rondom de horecagelegenheid te behouden. Politie en het Openbaar Ministerie hebben de zaak volop in onderzoek. De eigenaar is geïnformeerd over het besluit.


Burgemeester Kats: "De veiligheid van onze inwoners gaat boven alles en is onze eerste prioriteit. We hebben gezien dat het sluitingsbesluit van vorige week de beoogde rust heeft gebracht en willen die graag behouden. De politie en het Openbaar Ministerie doen er alles aan wat in hun macht ligt om degene(n) die voor deze incidenten verantwoordelijk is/zijn op te sporen. Daarnaast is het onze gezamenlijke taak om de criminaliteit een halt toe te roepen."


Tips
Heeft u informatie die kan leiden tot de opsporing en aanhouding van diegene(n) die verantwoordelijk zijn voor deze incidenten? Meld dit dan bij de Politie via (0900) 8844 of Meld Misdaad Anoniem (0800) 7000. Elk signaal, hoe klein ook, kan bijdragen aan het oplossen van deze incidenten.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines