Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:50:46 Wolweg 3901TD Veenendaal 67022 Prio Hoog Eenheid | Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance...
vrijdag 05 juni 2020

DINSDAG 29|10

Aanslagen café Dak van de Markt vanavond in Opsporing Verzocht

Er is een beloning van 15.000 euro voor de gouden tip

VEENENDAAL - Vanavond besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan een reeks incidenten bij een café en een ijssalon in Veenendaal. De eigenaren van de zaken zijn familie van elkaar.


Op woensdag 11 september rond 3.40 uur werd er brand gesticht in café Het Dak van de Markt aan de Markt in Veenendaal. Vorig jaar werd dit pand al drie keer beschoten, waarna het een tijd rustig is geweest. Er werd een onderzoek naar de brand ingesteld, maar hier bleef het niet bij, want op vrijdag 27 september brandde een bestelbus uit op de Dijkstraat-West. De bus was van de eigenaar van het café.

 

In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 september werd door een onbekende man een handgranaat voor de deur van het café gelegd. Het explosief is niet ontploft en werd veilig gesteld door de Explosieve Opruimingsdienst van Defensie.

 

Brand in ijssalon
Bovenstaande incidenten houden vermoedelijk verband met een brandstichting in een ijssalon aan de Kerkewijk in Veenendaal op woensdagnacht 2 oktober rond 3.10 uur. De eigenaar van deze onderneming is een familielid van de eigenaar van café Het Dak van de Markt.

 

Deel uw informatie!
Heeft u belangrijke informatie over bovenstaande incidenten en heeft u nog niet gesproken met de politie? Geef dit dan door via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

 

Beelden van de Veenendaalse geweldszaken zijn vanavond te zien in Opsporing Verzocht op NPO1 om 20.30 uur.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines