Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:12:13 Oms Brandmelding Stg Philadelphia Zorg Regio Utrecht Vollewens Veenendaal 095531 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep B2 Brandweer Veenendaal Utrecht
zaterdag 15 augustus 2020

DONDERDAG 02|01

Vrouw met hondje aangereden in Wageningen, hondje overleeft aanrijding niet

Mevrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht

WAGENINGEN - Op de Diedenweg in Wageningen is donderdagavond 2 januari een mevrouw met een hondje aangereden door een auto. In eerste instantie werd de rapid Responder gealarmeerd. Al snel moest de ambulance met spoed ter plaatse komen.


Mevrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het hondje waarmee de vrouw liep overleefde de aanrijding niet.

 

De automobilist kwam vanaf de Geertjesweg en sloeg rechtsaf de Diedenweg op. Daar zag hij de overstekende vrouw over het hoofd. De opgeroepen traumahelikopter kwam niet ter plaatse.

 

De Diedenweg is tijdelijk gesloten voor auto's. De VOA komt ter plaatse voor sporenonderzoek

Reacties
J.Bezemer-leloup zegt: spacer
Graag willen wij weten hoe het met mevrouw/ jonge dame gaat! Wij zijn direct toen wij op de weg iets zagen liggen, uit de auto gestapt, en knipperlicht aan,om misschien hulp te kunnen bieden maar binnen een mum waren er meer mensen die sneller en beter waren als wij! Wel heb ik het hondje SAMMIE met een jongen aan de kant gelegd, het was toen al dood. Toen de politie erbij was hebben wij de politie veel sterkte gewenst en wij zijn naar huis gegaan, maar ja het spookt door ons hoofd hoe gaat het met de jonge dame.. als iemand dat kan vertellen krijgen wij wat rust.
03-01-20 00:19
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines