Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:12:13 Oms Brandmelding Stg Philadelphia Zorg Regio Utrecht Vollewens Veenendaal 095531 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep B2 Brandweer Veenendaal Utrecht
zaterdag 15 augustus 2020

ZATERDAG 04|01

Briefje met 'Denk aan Arnhem' op matras bij containerbrand voor Wageningse flat

De brand brak rond 22.45 uur uit in een gft-container aan de straat voor de flat aan de Troelstraweg

WAGENINGEN - De brandweer heeft vrijdagavond een kleine brand geblust bij een flatgebouw in Wageningen. Opvallend was een briefje op een oud matras in de portiek van de flat: 'Ruim je zooi zelf op. Denk aan Arnhem.'


De brand brak rond 22.45 uur uit in een gft-container. Die stond aan de straat voor de flat aan de Troelstraweg. De brand was snel geblust.

 

Verwijzing naar fatale flatbrand
In de portiek van de flat stond op het moment van de brand een matras. Blijkbaar dacht een van de bewoners anderen daar een plezier mee te doen, getuige het briefje met de tekst 'Gratis meenemen!'. Een medebewoner was daar duidelijk minder gelukkig mee en maakte daarop de verwijzing naar de fatale flatbrand in Arnhem.

 

Voor de brand in Arnhem tijdens nieuwjaarsnacht zijn twee tieners opgepakt, die mogelijk met vuurwerk een bank in de portiek in brand hebben gezet. Daardoor kwam een gezin vast te zitten in een lift. De 39-jarige vader en 4-jarige zoon overleefden dat niet, de moeder en dochter liggen nog in het ziekenhuis.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines