Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:12:13 Oms Brandmelding Stg Philadelphia Zorg Regio Utrecht Vollewens Veenendaal 095531 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep B2 Brandweer Veenendaal Utrecht
zaterdag 15 augustus 2020

VRIJDAG 20|03

Burgemeester Asje van Dijk skypt met basisschool De Zaaier in Terschuur [video]

Burgemeester Asje van Dijk vroeg ook aan de kinderen om niet (meer) in grote groepen buiten te spelen

BARNEVELD / TERSCHUUR - Burgemeester Asje van Dijk heeft vanochtend geskypt met de leerlingen van de basisschool De Zaaier in Terschuur. Nu alle kinderen in Nederland massaal online onderwijs volgen wil de burgemeester de kinderen en juffen en meesters graag via skype een hart onder de riem steken. 'Het is natuurlijk heel bijzonder dat de scholen dit allemaal zo snel hebben geregeld. √Čn dat de kinderen zo goed vanuit huis aan het werk zijn.' aldus de burgemeester.

 

Buiten spelen in kleine groepjes
Burgemeester Asje van Dijk vroeg ook aan de kinderen om niet (meer) in grote groepen buiten te spelen. In kleinere groepjes van 3 of 4 een balletje trappen kan prima op afstand van elkaar maar zo was de boodschap: 'Laten we de komende tijd allemaal ons best ervoor doen dat dit nare Coronavirus zich niet verder verspreidt!'

 

Stuur een kaart naar de ouderen in de verpleeghuizen
Tot slot roept de burgemeester op aan alle kinderen om voor de ouderen in de verpleeghuizen een mooie kaart te maken met een leuke tekst of tekening, met daarop je eigen naam en telefoonnummer.


De ouderen in de verpleegtehuizen kunnen we hier echt blij mee maken nu ze geen bezoek meer kunnen krijgen van familie en vrienden.

 

Alle kinderen in de gemeente Barneveld kunnen aan deze actie meedoen door de komende week een kaart te sturen aan:

 

Gemeente Barneveld
t.a.v. afdeling Communicatie
Raadhuisplein 2
3771 ER Barneveld

 

Doe jij ook mee? Dan zorgen wij (de gemeente) dat de kaarten naar de ouderen in de verpleegtehuizen worden gebracht. Alvast heel erg bedankt namens onze burgemeester Asje van Dijk!

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines