Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:43:20 Veenendaal 54930 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

donderdag 04 juni 2020

WOENSDAG 08|04

Schreeuwende man zorgt voor onrust op de Hoofdstraat in Veenendaal

Hij bleek aardig onder invloed van drank te zijn, en al vaker in een dronken bui voor overlast te hebben gezorgd

VEENENDAAL - Vroeg in de avond van dinsdag 7 april liep een man over de Hoofdstraat in Veenendaal te schreeuwen dat hij "mensen dood ging schieten". Omdat de meeste winkels al dicht waren en vanwege de noodverordening sowieso niet veel mensen op straat liepen, trok deze man - ondanks zijn opmerkelijke uitspraken - niet erg veel aandacht. Toch deelden enkele voorbijgangers gelukkig hun zorgen hierover met de politiemeldkamer.


Direct gingen meerdere auto's naar de plaats waar de man het laatst gezien was. Al heel snel troffen agenten de bedoelde man op de Zandstraat, waar hij rustig op een bankje zat. Terwijl sommige agenten naar omstanders riepen dat zij met een grote boog om eromheen moesten lopen, gaven andere agenten de man instructies om te knielen en zijn handen goed zichtbaar te houden. Voor passanten en omwonenden zag dit er mogelijk best heftig uit.


De man gaf gehoor aan de aanwijzingen die hij kreeg, en hij kon zonder geweld worden aangehouden. Uiteraard werd hij gefouilleerd, waarbij geen wapens werden aangetroffen. De agenten namen hem mee, om hem op het politiebureau te confronteren met de onrust die hij had veroorzaakt met zijn uitspraken. Hij bleek aardig onder invloed van drank te zijn, en al vaker in een dronken bui voor overlast te hebben gezorgd. Hij bleek in elk geval niet in staat zijn en niet de werkelijke bedoeling te hebben om zijn uitspraken waar te maken. Met enkele bekeuringen op zak mocht hij uiteindelijk dan ook weer naar huis.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines