Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:42:17 Veenendaal 112479 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

donderdag 29 oktober 2020

ZATERDAG 27|06

Renswoudenaren grijpen winkeldief in de kraag

De respectievelijk 23-jarige en 26-jarige Poolse verdachten zonder vaste woon-of verblijfplaats zijn na de aanhouding overgebracht naar bureau Veenendaal

RENSWOUDE - Vrijdagavond 26 juni 2020,omstreeks 19:16 uur kreeg de politie de melding dat er op de Van Arckelweg in Renswoude een man werd vast gehouden. Het was op dat moment nog onduidelijk wat er precies plaats gevonden had.


Kort hierna werd duidelijk dat het om een verdachte van een winkeldiefstal bij de plaatselijke supermarkt ging. De winkeldiefstal zou gepleegd zijn door 2 mannen die er vandoor waren gegaan.
Omdat het om 2 verdachten ging, waarvan er nog één op de vlucht was, reden er direct diverse éénheden mee naar Renswoude.


Een éénheid ging direct door naar de van Arckelweg. Daar werd ook duidelijk dat een 19-jarige Renswoudse medewerker van de supermarkt mishandeld was door de verdachten. Dan wordt het dus (winkel)diefstal met geweld.


De andere éénheden gingen samen met behulpzame inwoners op zoek naar verdachte 2. Inwoners hadden foto's gemaakt van de verdachten. Dit hielp de politie en de inwoners in de opsporing van verdachte 2. Na korte tijd werd verdachte 2 door de politie op Het Overbosch klem gereden in samenwerking met inwoners van Renswoude aangehouden.


De respectievelijk 23-jarige en 26-jarige Poolse verdachten zonder vaste woon-of verblijfplaats zijn na de aanhouding overgebracht naar bureau Veenendaal. Omdat de 26-jarige tijdens het transport erg vervelend gedrag vertoonde kregen de agenten die hem overbrachten naar bureau Veenendaal toestemming om met O&G (optische-en geluidsignalen)naar het bureau Veenendaal te rijden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines