Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:08:26 Veenendaal 6205 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-126

Ambulance 09-126

zaterdag 16 januari 2021

MAANDAG 29|06

Familie en vrienden herdenken Shelley

"Mijn enige dochter is overleden, mijn leven is voor goed verwoest"

EDE - Op maandagavond 29 juni heeft er een herdenking plaatsgevonden aan de Jan Th Tooroplaan in Ede. De herdenking was georganiseerd door de familie van Shelley.

 

Tijdens deze herdenking vertelde de moeder van Shelley haar verhaal. Ook vroeg ze aan iedereen de 2 mannen die zijn vrijgelaten, om deze met rust te laten. Want zij hebben er niets mee te maken. Hierna was een vriendin van Shelley aan het woord en haalde mooie herinneringen op. Zij sloot haar speech af met een toost op Shelley.

 

Donderdag is de crematie, de familie verzoekt iedereen om een erehaag te maken vanaf de Lucas de Kockstraat vanaf 13.15 uur tot aan crematorium Slingerbos. Na de 2 toespraken werden er bloemen bij een boom gelegd waar een grote foto van Shelley hangt.

 

De opkomst was groot, ruim 100 personen waren aanwezig, familie, buurtbewoners, vrienden en belangstellenden.

 

De Edese kwam vorige week om het leven in haar woning aan de Jan Th. Tooroplaan. Naar aanleiding van haar overlijden zit haar 23-jarige vriend vast. Twee andere mannen die op de avond van het incident werden aangehouden bij de woning zijn weer op vrije voeten gesteld.

Reacties
angela zegt: spacer
ik wil me medeleven betuigen aan mariet
en de vrienden van Shelly
ik vind het zo erg wat met haar is gebeurd waarom waarom zinloos geweld
ik zit hier te huilen om dat ik nog in me rouwverwerking zit van me man en zie ook alles voor me hoe huub vanharen 1997 om het leven werd gebracht hij was me maatje
het liefste wil dat geweld stopt en dat de dader levenslang krijgt
30-06-20 15:03
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines