Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:39:21 Veenendaal 8382 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

vrijdag 22 januari 2021

ZATERDAG 08|08

Politie zoekt twee scooterrijders na ernstig ongeval met wielrenster in Renswoude

De twee scooterrijders na het ongeluk doorgereden richting Renswoude

RENSWOUDE - In de avond van zaterdag 8 augustus raakte een wielrenster zwaar gewond bij een ongeluk aan de Utrechtseweg. Er zijn aanwijzingen dat er andere mensen betrokken waren bij de val van de fietsster, die mogelijk opzettelijk hebben gehandeld. De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de gebeurtenissen die tot het ongeluk hebben geleid.

 

Op de warme zaterdagavond fietsten een vrouw met een man over de Utrechtseweg in Renswoude. Rond 19.45 uur ontstond er een ongeluk waarbij de 41-jarige vrouw viel en gewond raakte. Zij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en verkeert nog steeds in levensgevaar.

 

Na het ongeluk zijn er meerdere getuigen geweest die bij het slachtoffer in de buurt zijn gebleven. Er zijn ook getuigen die rondom het ongeluk in de buurt waren, maar die de politie nog niet heeft kunnen spreken. Mogelijk zijn zij betrokken geweest bij het veroorzaken van de val, of hebben zij gezien wat er aan vooraf is gegaan. Het gaat onder andere om vier mensen die op twee scooters reden. Iedereen die meer informatie heeft over de gebeurtenissen van zaterdagavond wordt met klem verzocht zich te melden bij de politie.

 

Heeft u meer informatie?
Bent u getuige geweest van het ongeluk, of weet u wie hierbij betrokken is geweest? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt uw melding ook anoniem doen via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Reacties
jan zegt: spacer
Ben ik denk ik ook tegen gekomen vanavond. Reden zeer lomp en onvoorzichtig. Ik was op de mountainbike en mij reden ze ook bijna plat.
08-08-20 22:36
Score: 16
Thomas Keurhorst zegt: spacer
Het zijn denk ik twee zwarte scooters (Honda Scooters). Eentje had een blauwachtige lamp als koplamp! Ik kwam ze tegen in Scherpenzeel denk ik, met hoge snelheid door het dorp!
09-08-20 10:53
Score: 8
Reactie van Timon heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -8
Roelie zegt: spacer
Wat was de kleur van die scooters
09-08-20 12:11
Score: -3
Wilfred zegt: spacer
Erg triest zo’n ongeval, ik hoop dat het goedkomt met het slachtoffer. Hopelijk dat de veroorzakers snel worden aangehouden. Bij benzinepomp verderop hangen camera’s, daar geen beelden die bruikbaar zijn?
10-08-20 09:29
Score: 7
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines