Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:30:28 Veenendaal 112407 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

donderdag 29 oktober 2020

VRIJDAG 09|10

Auto met vier jongeren raakt met hoge snelheid van de N233 in Rhenen

Tijdens de laatste meters werd er nog een verkeersbord uit de grond gereden en uiteindelijk kwam de auto tegen een duiker tot stilstand

RHENEN - Donderdagavond 8 Oktober rond 22.45 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Cuneraweg N233 tussen Rhenen en Veenendaal.

 

Een personenauto, welke op de ventweg reed, raakte in de berm en schoot daarna door de sloot in. Tijdens de laatste meters werd er nog een verkeersbord uit de grond gereden en uiteindelijk kwam de auto tegen een duiker tot stilstand.

 

De vier jongeren zijn allemaal zelfstandig en ongedeerd uit de auto waren gekomen. De opgeroepen brandweer heeft de auto veiliggesteld. De 24-jarige bestuurder had niet alleen wat te hard gereden, maar ook behoorlijk teveel alcohol gedronken. Na onderzoek bleek hij net onder de 'invorderingsgrens' te blijven en zijn rijbewijs vooralsnog te mogen houden. Wel hangt hem een flinke straf boven het hoofd, en zal hij bovendien bij het CBR een -zelf te betalen- cursus over alcohol in het verkeer moeten gaan volgen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines