Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:00:22 Veenendaal 9081 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-125

Ambulance 09-125

zondag 24 januari 2021

MAANDAG 30|11

Sneltest op locatie óók in Amersfoort

Een initiatief van ondernemers voor ondernemers

AMERSFOORT - Sinds begin november heeft het bedrijf Sneltestoplocatie ook in Amersfoort een sneltest op locatie geopend. Een initiatief van ondernemers voor ondernemers.

 

Verpleegkundige Joke van Beek (BIG geregistreerd) staat op het parkeerterrein bij Superfun klaar om een sneltest vakkundig af te nemen, met door het RIVM en OMT goedgekeurde sneltesten. 

 

Joke: ,,Sneltestoplocatie is een initiatief van vier Edese ondernemers. Zij zagen vooral in de beginfase van de coronacrisis dat het soms lang duurde voordat er duidelijkheid was of iemand wel of niet positief getest was. Zowel voor werkgevers als voor de werknemers is dat natuurlijk niet effectief. Als bedrijf wil je immers ziekteverzuim en uitval van personeel zoveel mogelijk voorkomen. Toen ik als verpleegkundige door de initiatiefnemers werd benaderd, was ik direct enthousiast om mee te werken.”

Joke heeft inmiddels al heel wat sneltesten afgenomen in de speciale containerunit, en ziet soms de stress van de mensen: ,,Ik kan me de onzekerheid goed voorstellen. Je wilt gewoon weten waar je aan toe bent. Maar na een kort praatje, de test en daarna de uitslag (binnen 15 minuten) zie ik vaak de opluchting. Dat doet mij dan ook weer goed.”

De tarieven van Sneltestoplocatie zijn aantrekkelijk en betaalbaar. Een test kost € 69,95 (inclusief btw). Bij afname van vier testen kost de test € 50,00 (exclusief btw). ,,Wij testen overigens ook op locatie, gaan naar de bedrijven zelf om daar medewerkers te testen”,


,,De door ons gebruikte sneltest (Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test) is goedgekeurd door RIVM en OMT waarmee je verzekerd bent van de beste kwaliteit.”  ,,Positieve uitslagen melden wij aan de GGD, er is geen hertest nodig.”


Aanmelden kan via de website, maar ook zonder afspraak ben je welkom. Kijk op de website voor meer informatie en openingstijden van de teststraat.

Sneltestoplocatie Middelhoefseweg 10 (parkeerterrein bij Superfun), Amersfoort.

 

T: 06-87132773. E: [email protected] I: www.sneltestoplocatie.com (kies locatie Amersfoort)

Ook interessant

Headlines