Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:46:19 Veenendaal 23604 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

woensdag 03 maart 2021

WOENSDAG 17|02

Overval op Jumbo supermarkt in Veenendaal

Er cirkelt een politiehelikopter boven de wijk Petenbos

VEENENDAAL - Woensdagavond 17 februari rond 20.20 uur is de Jumbo supermarkt aan de Paddestoelenlaan in de wijk Petenbos overvallen. Of er buit is gemaakt is, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek en ondervraagt medewerkers van de supermarkt.

 

Twee daders zouden gevlucht zijn. Er is veel politie ter plaatse en er cirkelt een politiehelikopter boven de wijk. Ook is er veel publiek op straat.

 

Aanhouding

Een agent zag op het station in Veenendaal een jongen staan die paste in het signalement. Deze jongen, 17 jaar uit Utrecht, is in de trein bij Driebergen aangehouden.

 

Getuigen
De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller. Een getuige heeft gezien dat de overvallers de scooter dumpten naast een fietspad en verder renden richting de Dijkstraat. Op het moment van de overval droegen ze beiden donkere kleding en had hij een capuchon op.

 

Heeft u informatie over deze overval? Weet u wie de tweede overvaller is? Of misschien heeft u wel camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines