Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:34:05 Veenendaal 53425 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-118

Ambulance 09-118

maandag 17 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 24|02

Primeur met PCR-test in Amsterdam: binnen een uur uitslag en reiscertificaat

De versnelde PCR-test betekent een primeur binnen de wereld van PCR-testen

AMSTERDAM - Mensen die Nederland willen verlaten en hiervoor een reiscertificaat nodig hebben, kunnen deze nu binnen een uur ontvangen. AmsterdamSneltest.NL heeft een apparaat in gebruik genomen, ontwikkeld door Roche, dat een PCR-test (Covid19-test) binnen 45 minuten kan uitlezen. Uniek in Nederland.

 

De versnelde PCR-test betekent een primeur binnen de wereld van PCR-testen. BuroVitaal heeft als eerste in Nederland de beschikking over dit mobiele minilaboratorium, die reeds is gevalideerd door het RIVM. Hiermee kan op locatie van testafname de PCR-test uitgelezen kan worden. De snelheid van de testuitslag wordt hierdoor enorm versneld en er gaat geen kostbare tijd verloren. Zo kunnen mensen die een PCR-test, eventueel met reisverklaring, nodig hebben dezelfde dag getest worden en zo al binnen een uur in het bezit zijn van de testuitslag en het benodigde reisdocument.

 

Samenwerking
AmsterdamSneltest.NL is een initiatief van BuroVitaal, expert op het gebied van vitaliteit, in samenwerking met activatiebureau Stille Events & Concepts. BuroVitaal heeft meerdere teststraten in Nederland en biedt met hun professionele mobiele sneltestunit bedrijven ook de mogelijkheid om grote aantallen te testen op locatie. 


De teststraat op Industrieterrein De Heining in Amsterdamis geopend van maandag t/m vrijdag. Bedrijven en particulieren kunnen hier een antigeen sneltest of PCR test boeken via: www.amsterdamsneltest.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines