Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:47:11 Veenendaal 65928 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-116

Ambulance 09-116

woensdag 16 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZATERDAG 27|02

Ravage na aanrijding op de Zelderseweg ter hoogte van McDonald's

Meerdere betrokkenen zijn onderzocht in de ambulance, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis

TERSCHUUR - Op de afrit A1 naar de A30 / N301 zijn zaterdagmiddag meerdere voertuigen zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval.

 

Volgens getuigen is de zwarte Audi die afsloeg naar de oprit A1 uit de bocht gevlogen en over de vluchtheuvel heen geschoten. De auto miste op een haar na het waarschuwingsbord voor de scherpe bocht, om vervolgens op de blauwe Ford te klappen die voor het verkeerslicht op de tegenovergestelde richting stond te wachten. Door de klap schoof de auto een complete rijstrook op en klapte daardoor tegen de grijze auto, welke hierdoor ook zwaar beschadigd raakte.

 

Meerdere betrokkenen zijn onderzocht in de ambulance, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Alle drie de auto's zijn door de berger afgevoerd. De rijstrook van de A1 naar de A30 was meer dan een uur afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Reacties
Gert zegt: spacer
Er wordt daar veel te hard gereden en 0 controle. Wordt tijd dat er vaste flitspalen worden geplaatst aan het eind van de A 30 naar de A1
28-02-21 12:19
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines