Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:47:11 Veenendaal 65928 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-116

Ambulance 09-116

woensdag 16 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 19|04

Man (55) deelt klap uit aan agent tijdens verkeerscontrole in Apeldoorn

De politie zag rond 00.30 uur een auto al slingerend rijden over de Arnhemseweg in Apeldoorn

APELDOORN - De politie heeft afgelopen nacht een 55 jarige man aangehouden nadat hij tijdens een verkeerscontrole agenten beledigde en een klap uit deelde.

 

De politie zag rond 00.30 uur een auto al slingerend rijden over de Arnhemseweg in Apeldoorn. Agenten gaven de auto een stopteken ter hoogte van de Dubbelbeek waarna agenten een controle uitvoerde. In de auto zaten twee personen, een man en een vrouw, beide komen uit Apeldoorn. De vrouw (53 jaar) zat achter het stuur en had geen geldig rijbewijs, ook had zij geen geldige reden om na 22.00 uur op staat te wezen. Naast het niet hebben van een rijbewijs en een avondklok verklaring, bleek de vrouw ook nog onder invloed. Zij heeft hiervoor meerdere proces-verbalen gekregen.

 

Tijdens de controle, werd de bijrijder, een 55 jarige man, agressief en beledigde de agenten, ook hij bleek onder invloed. Toen agenten hem om zijn ID kaart vroegen bleek hij zich niet te kunnen legitimeren. Ook deelde hij nog een klap uit aan een agent. De man werd hierop vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

 

Volgens politiewoordvoerster Jennifer Schoorlemmer, is de zaak rondom de man nog in onderzoek maar kan ook hij meerdere procesverbalen tegemoet zien en zal hij zich hoogstwaarschijnlijk voor de rechter moeten verantwoorden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines