Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:47:11 Veenendaal 65928 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-116

Ambulance 09-116

woensdag 16 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 16|05

Persfotografen verrichten burgerarrest voor diefstal bij Gamma in Amersfoort

De fotografen schakelden meteen de politie in en gingen achter een fietsende dief aan

AMERSFOORT - In de nacht van zaterdag op zondag 16 mei hebben twee personen meerdere pogingen gedaan om potgrond te stelen van de parkeerplaats van de Gamma aan de Amsterdamseweg in Amersfoort.

 

Rond 0.10 uur zagen de persfotografen hoe twee personen op de fiets met zakken potgrond van het terrein van de Gamma kwamen. Na het bekijken van het terrein zagen de persfotografen pallets met potgrond staan waarbij een pallet opengescheurd was. Ze schakelden meteen de politie in. Na een zoektocht vond de politie twee zakken potgrond die waren gedumpt op een hondenuitlaat veld aan de Berkelstraat. De personen werden daarna niet meer aangetroffen.

 

Rond 1.15 uur stonden de persfotografen op een afstand en zagen ze hoe de twee personen weer een poging deden om zakken potgrond te stelen. De fotografen schakelden meteen de politie in en gingen achter een fietsende dief aan. Op de Schans besloten de fotografen om een burgerarrest uit te voeren. Nadat de burgerarrest was geslaagd heeft de politie de aanhouding overgenomen en hebben ze de jonge man overbracht naar het politiebureau. Of de tweede persoon nog was aangehouden, is niet bekend.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines