Redactie — 1120 reactie(s) — wo 18 augustus 2021, 16:29

Supermarkten in Lunteren en Veenendaal waarschijnlijk overvallen door dezelfde persoon

LUNTEREN / VEENENDAAL – Op dinsdagmiddag 17 augustus zijn twee supermarkten overvallen, vermoedelijk door dezelfde persoon. De politie onderzoekt beide zaken en roept getuigen op zich te melden.

De eerste melding kwam vanuit Veenendaal. Een supermarkt aan het Ronde Erf werd daar rond 17:00 uur overvallen door een man. Onder dreiging van een steekwapen eiste hij geld, maar ging er zonder buit in een auto vandoor. De politie is direct gaan zoeken en is een onderzoek gestart.

Niet lang daarna kwam er een melding binnen van een overval op een supermarkt aan de Molenparkweg in Lunteren. Ook hier dreigde een man met een steekwapen en ging er vandoor met een geldbedrag. Gelukkig raakte er niemand gewond bij deze overvallen.

Getuigen gezocht
Het vermoeden is dat het om dezelfde verdachte gaat en naar hem zijn we nu op zoek. Hebt u informatie die ons bij dit onderzoek kan helpen? Meld het dan direct via 0900-8844 of geef het anoniem door via Meld Misdaad Anoniem. Camerabeelden uit de omgeving van het Ronde Erf en de Molenparkweg zijn ook welkom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons