Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:28:29 Liftopsluiting Albert Heijn Passage Veenendaal 095531 Prio Middel Eenheid | Blusgroep A1 Brandweer Veenendaal Utrecht
zondag 07 maart 2021
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 06|03

HATTEM - Vrijdagavond werd een Poolse automobilist tijdens verkeerstoezicht met de videoauto gemeten met 180 km/u waar 120 was toegestaan. Via de A50 bij Hattem de A28 op richting Zwolle haalde hij snelheden tot 170 waar 80 was toegestaan. Bij de staande houding kregen de agenten het vermoeden van drugsgebruik vanwege uiterlijke kenmerken. Hij erkende de afgelopen 24 uur dit ook gebruikt te hebben. Er werd op het politiebureau te Zwolle een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs werd ingevorderd en met behulp van een tolk werd de verdachte gehoord.


Na bekend worden van bloedonderzoek ...

GISTEREN 06|03

Bunschoten - Op zaterdag 6 maart rond 21:10 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Blauwe Reiger in Bunschoten. Een fietser is hier ten val gekomen nadat het stuur van de fiets in het stuur van een andere fiets bleef haken. De fietser is zwaargewond geraakt.

 

Het slachtoffer is door omstanders geholpen in afwachting van de ambulance. Een opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld. Het slachtoffer werd na behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

GISTEREN 06|03

NUNSPEET - Zaterdag 6 maart rond 16.50 uur zijn zo'n zestig tot zeventig varkens door een roostervloer gezakt bij een boerderij aan de Vreeweg in Nunspeet. Een deel van de dieren heeft de val niet overleefd.

 

De varkens kwamen terecht in de gierkelder. De brandweer is al uren bezig om de varkens uit de gierkelder te halen.

GISTEREN 06|03

VEENENDAAL - Zaterdagavond rond 19.00 uur is de brandweer van Veenendaal gealarmeerd voor een dier op hoogte aan de Ruisseveen.

 

Ter plaatse bleek dat er een kat in de boom zat. De brandweer heeft het beestje met de hoogwerker geprobeerd naar beneden te halen, echter liep de kat steeds verder op een dunne tak. Medewerkers van de dierenambulance hielden een laken gereed zodat het dier naar beneden kon springen. Uiteindelijk waagde de kat de sprong, maar miste het laken waardoor het beestje een harde landing maakte. De kat was de medewerkers van de dierenambulance te snel af en wist te ...

GISTEREN 06|03

BARENDRECHT - Bij een brand op de Van Hogendorpsingel in Barendrecht is zaterdagavond een persoon om het leven gekomen. De brandweer rukte omstreeks 18.45 uur uit voor de brand.

Bij aankomst konden de hulpdiensten niet veel meer voor het slachtoffer betekenen. Een andere bewoonster van het pand is opgevangen door de hulpverleners.

 

Update

De politie laat weten geen verder onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand. Ze doen verder geen mededelingen. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

HEB JIJ HULP NODIG?


DAN KUN JE CONTACT ...

1/1

GISTEREN 06|03

EDE - Vrijdag 5 maart zagen medewerkers van Handhaving op de N224 een bestelbus rijden die hun aandacht trok. Het voertuig bleef met groot licht rijden, ondanks passerende voertuigen. Toen het voertuig de wagen van Handhaving passeerde viel op dat het voertuig niet in orde was en ook het rijgedrag wat bestuurder vertoonde viel op.

 

Gezien dit soort voertuigen in het buitengebied veelvuldig gebruikt worden voor criminele activiteiten werd besloten de bestuurder op de N304 te controleren. Bij het doorzoeken van het voertuig zagen zij dat er achterin meerdere cillinders met lachgas ...

GISTEREN 06|03

ERMELO - Zaterdagavond 6 maart rond 18.00 uur is zijn er metingen verricht aan de Raadhuisplein in Ermelo. De brandweer werd opgeroepen nadat er in het gemeentehuis een hinderlijke lucht werd geroken.

 

De brandweer heeft binnen meerdere metingen verricht en onderzocht waar de stank vandaan kwam. De oorzaak bleek een noodaggregaat dat olie lekte in de kelder van het gemeentehuis. Dit veroorzaakt een penetrante geur. De brandweer heeft geconstateerd dat er geen sprake is van een gevaarlijke situatie.

GISTEREN 06|03

ROTTERDAM - Bij een grote verkeerscontrole op vrijdag 5 maart aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam Ommoord en de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel, zijn er tientallen boetes uitgeschreven. Er zijn ook aanhoudingen verricht.

 

Rond 15.00 uur startte de collega's van Team Verkeer Rotterdam hun actie aan de Prins Alexanderlaan ter hoogte van het metrostation Graskruid. In ruim drie uur tijd zijn er tientallen snorfietsers, bromfietsers en automobilisten gecontroleerd. Daarbij zijn 28 bekeuringen geschreven voor onder andere het negeren van een rood verkeerslicht en het rijden met een ...

VRIJDAG 05|03

BARNEVELD - Politie Barneveld is op zoek naar een jongen van rond de zestien jaar, die verdacht wordt van schennispleging.

 

Het incident zou vrijdagochtend 5 maart hebben plaatsgevonden aan de Zijdehoenderlaan in de Barneveldse woonwijk Veller. De verdachte fietste weg in de richting van de Hoenderlaan. Via Burgernet vraagt de politie iedereen om naar de jongen uit te kijken.

 

De verdachte heeft volgens de politie een fors postuur en donker, halflang haar. Hij draagt een donkere jas en een spijkerbroek.

VRIJDAG 05|03

ROTTERDAM - De politie hield maandag 1 maart een 28-jarige politiemedewerker van de eenheid Rotterdam aan op verdenking van een zedenmisdrijf (grooming) en het schenden van zijn ambtsgeheim. Het onderzoek naar de medewerker wordt onder leiding van het Openbaar Ministerie uitgevoerd door de afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten van de politie-eenheid Rotterdam.


De verdachte is donderdag 4 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris die de hechtenis van de man met 14 dagen verlengde. De politieman is buiten functie gesteld.

DONDERDAG 04|03

ROTTERDAM - Dinsdagochtend hielden politiemensen een 17-jarige jongen aan op de Zevenkampsering voor het plegen van meerdere diefstallen met geweld. De afgelopen maand pikte hij vooral geld van andere mensen en gebruikte daarbij geweld. Hij deed dit op verschillende locaties in Rotterdam. Slachtoffers raakten licht gewond.

 

Ook de woning van de jonge verdachte is doorzocht. Daarbij werden mogelijk verdovende middelen aangetroffen, die nu door de Forensische Opsporing worden onderzocht op echtheid. Ook een 38-jarige medebewoner is daarbij aangehouden.

 

Tips nog steeds ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines