Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:47:11 Veenendaal 65928 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-116

Ambulance 09-116

woensdag 16 juni 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 16|06

BEEMTE-BROEKLAND - Een parachutiste is woensdagmiddag in een boom beland in Beemte Broekland bij Apeldoorn. De vrouw bleef ongedeerd.


Het ongeval gebeurde in de Nieuwe Wetering. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de parachutiste wist zelf uit de boom te komen. De vrouw raakte dus niet gewond, maar is wel erg geschrokken. Ze liet weten dat ze vanwege deze ervaring nooit meer zal parachutespringen.

 

Vorige week moest een parachutist naar het ziekenhuis nadat hij bij vliegveld Teuge in een weiland was neergestort.

...

VANDAAG 16|06

BARNEVELD - In de Barneveldse wijk Zuid 3 waarschuwen buurtbewoners elkaar voor de aanwezigheid van de eikenprocessierups in Eiken op een speelveldje.

 

Buurtbewoners hebben linten om bomen gespannen en een briefje aan een boom bevestigd met de tekst "Pas op! eikenprocessierups ze zitten er nu in"

VANDAAG 16|06

NIJKERK - Woendagmorgen 16 juni heeft er in een woning aan de Wittenburg in Nijkerk een incident plaatsgevonden. Één persoon is daarbij zwaargewond, met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

De brandweer heeft het slachtoffer vanaf de bovenverdieping naar beneden gehezen doormiddel van een hoogwerker. Ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in de buurt om medische zorg te verlenen.

VANDAAG 16|06

NIJKERK - In een woning aan de Steenbeek in Nijkerk heeft woensdagmorgen 16 juni heeft een incident plaatsgevonden. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde voor medische assistentie. Ook de technische recherche van de politie is opgeroepen.

 

Eén persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Wat zich er precies heeft afgespeeld konden agenten niet zeggen.

VANDAAG 16|06

ZWOLLE - Woensdagmorgen 16 juni omstreeks 4.40 uur is brand zeer grote ontstaan in een recyclebedrijf aan de Steinfurtstraat in Zwolle. De brand gaat gepaard met grote, zwarte rookwolken.

 

Volgens 112 Meldingen Zwolle is de brandweer is met veel materiaal aanwezig om de brand te bestrijden. De rook trekt over de Rijksweg A28 ter hoogte van de Hessenpoort. Heeft u last van de rook sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie, indien mogelijk, uit of zet deze in de laagste stand.

GISTEREN 15|06

BARNEVELD - Aan de Postweg in Barneveld heeft de brandweer dinsdagavond een oefening gehouden in een leegstaande woning. Omdat de woning gesloopt wordt werd er een realistische inzet nagebootst.

 

Nadat de voordeur geforceerd was, moest de brandweer ook binnen diverse gesloten deuren open breken. De brand op de bovenverdieping was snel onder controle. Maar omdat het vuur mogelijk in het plafond zat, moest deze ook opengebroken worden. Twee slachtoffers werden gered door de Barneveldse brandweer.

1/1

GISTEREN 15|06

SCHIEDAM - Hoe lang het paard al in het water stond weet de politie niet, wel dat het moe en uitgeput was. Dan komt de echte dierenvriend naar boven.

 

Met vereende krachten, onder andere de krachtpatsers van brandweer Schiedam, is het dier weer op de kant geholpen. Bij vertrek van de agenten was de dierenarts onderweg voor een check.

GISTEREN 15|06

NIJKERK - De collectes in de gemeente Nijkerk gaan weer van start. Hierbij een overzichtje van de goede doelen die collectes gaan lopen in onze gemeente:
Week 25, 20-06-2021 t/m 26-06-2021 Maag Lever Darm Stichting.
Week 26, 27-06-2021 t/m 03-07-2021 Nationaal MS fonds.

 

Meer informatie over het collecterooster zie www.cbf.nl

 

Wat is het CBF?

  • Het CBF houdt toezicht op Erkende Goede Doelen
  • Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Aan de 632 Erkende Goede Doelen kun je gerust geven. Dan weet je zeker dat jouw donatie daadwerkelijk bijdraagt aan ...

MAANDAG 14|06

ROTTERDAM - Een motoragent van de Rotterdamse politie is op 13 juni aan verwondingen of erger ontsnapt, nadat de bestuurder van een quad hem belaagde. Deze 18-jarige verdachte uit Rotterdam en zijn 20-jarige bijrijder en stadsgenoot probeerden te voorkomen dat de agent een scooterrijder een bekeuring ging geven.

Rond 19.40 uur zag de motoragent op de Goudse Rijweg een scooter rijden met achter hem een quad met daarop twee mannen. Toen de scooterrijder een wheelie maakte en zichzelf en anderen daarmee in gevaar bracht, was het tijd voor een goed gesprek.

 

Remmen en uitwijken
De ...

ZONDAG 13|06

ROTTERDAM - Op de Schuttevaerweg in Rotterdam heeft op 13 juni een schietincident plaatsgevonden. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Een man werd kort na het incident op de Graafstroomstraat aangehouden; hij is mogelijk betrokken geweest bij de schietpartij.

 

Rond 20.40 uur werd op de Schuttevaerweg, tussen de Schuttevaerstraat en de Industrieweg, vanuit twee geparkeerde personenauto's meermalen op elkaar geschoten. Toen agenten daar aankwamen, waren de vogels al gevlogen. Wel werden glasscherven, vermoedelijk van een door een kogel getroffen autoruit aangetroffen én een ...

VRIJDAG 11|06

BARNEVELD - Het college van Barneveld wil een uitvoeringskrediet beschikbaar stellen voor de verplaatsing van Flying Bikes en Tour de Force. Een uitvoeringskrediet is het bedrag dat nodig is voor (de uitvoering van) een project. In december 2020 (n.a.v. de unaniem aanvaarde raadsmotie van 8 juli 2020) heeft de gemeenteraad al een voorbereidingskrediet van 250.000 euro beschikbaar gesteld voor de planvorming voor de huidige en nieuwe locatie van de fietscrossbaan. Op 7 juli besluit de gemeenteraad over het vaststellen van dit uitvoeringskrediet. Als de raad instemt met het voorstel komt ...

Agenda

Headlines