Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:42:25 Veenendaal 125568 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

zondag 29 november 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 29|11

EDE - Zondagmorgen 29 november rond 11.40 uur werd een buitenlandse fietser van de Rijksweg A12 /A30, ter hoogte van knooppunt Maanderbroek bij Ede gehaald door agenten. De man werd getraceerd ter hoogte van de Heestereng.

 

De fietser zou er al heel wat kilometers op hebben zitten vanuit het buitenland via de snelwegen. De man werd gesommeerd van de snelwegen af te blijven.

VRIJDAG 27|11

VEENENDAAL - Vrijdagmiddag 27 november rond 13.55 uur zijn een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen op de Groeneveldselaan in Veenendaal ter hoogte van de uitrit van de Welkoop winkel.

 

De bestuurder van de scooter raakte hierbij gewond en is behandeld in een ambulance. De scooter en de auto liepen beide aanzienlijke schade op.

VRIJDAG 27|11

VEENENDAAL - Vrijdagochtend 27 november heeft rond 11:10 uur een ongeval plaatsgevonden in een bedrijf aan de Kernreactorstraat in Veenendaal. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

 

Volgens getuigen is een 27 jarige medewerker door een verdiepingsvloer gezakt en zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is onder begeleiding van een mmt-arts naar het UMC in Utrecht gebracht.

WOENSDAG 25|11

REGIO - Vanaf woensdagavond 25 november kleuren diverse gebouwen oranje in het kader van "Orange The World" een platform wat wereldwijd aandacht vraagt voor geweld tegen vrouwen.

 

Onder andere in Rhenen kleurt de Cuneratoren Oranje en in Veenendaal zijn de gebouwen als de Bernhard van Kreelpoort en CSV Het perron oranje verlicht. In Ede worden de Concordiamolen en de grote kerk gekleurd aangestraald.

 

Orange the World 2020
In meer dan 90 landen wereldwijd wordt tussen 25 november (de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen) en 10 december (internationale mensenrechten ...

WOENSDAG 25|11

RENSWOUDE - Woensdagmorgen rond 11.40 uur is er een lek ontstaan aan de tank van een vrachtwagen aan De Hooge Hoek in Renswoude. Tientallen liters dieselolie zijn het riool ingestroomd.

 

De opgeroepen brandweer heeft het lek aan de tank opgelost, echter het reinigen van het wegdek en het rioolwater moet door een gespecialiseerd bedrijf gedaan worden.

VRIJDAG 20|11

VEENENDAAL - Vrijdagochtend heeft de politie in Veenendaal een melding ontvangen van een poging oplichting door middel van het verkopen van een pannenset. De verkoper stond bij de melder aan de deur en bood een pannenset aan voor 1,50 euro. Goede deal zou je zeggen! Echter bleek bij het afrekenen ineens dat er een bedrag van 150 euro op het pinapparaat stond!

 

De verkoper trachtte ook de woning te betreden, zogenaamd voor de afhandeling van de verkoop. Wees alert als er vreemden aan uw deur staan. Vertrouwt u het niet, bel de politie!

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Zodra er een vaccin is tegen COVID19
VEENENDAAL 24Webvertising