Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:45:22 Veenendaal 8727 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-110 (RAVU) Utrecht
vrijdag 24 januari 2020
 
TOP NIEUWS

ZATERDAG 18|01

OVERBERG - Zaterdagavond 18 januari rond 21.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Dwarsweg in Overberg. Een bestelbus is na een flauwe bocht van de weg geraakt heeft een lantaarnpaal omver gereden en is in een sloot tot stilstand gekomen. De twee inzittenden zijn ongedeerd gebleven en konden zelf het voertuig verlaten.

 

De bestuurder was echter dermate onder invloed van alcohol dat deze naar het politiebureau is vervoerd en zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Een berger heeft het voertuig geborgen, hierdoor is de weg enige tijd afgesloten geweest.

...

VRIJDAG 17|01

WAGENINGEN - In de nacht van donderdag op vrijdag 17 januari zijn bewoners van een flat in Wageningen aan een ramp ontsnapt. Bij een flat aan de Pomona brandde omstreeks 03:00 uur meerdere voertuigen uit.


De vlammen sloegen richting de deur van de bergingen onder de flat en de galerij. Woningen kwamen vol rook te staan. De bewoners werden door de politie uit hun woningen gehaald.
Sommige bewoners werden met de sirene uit hun slaap gehaald.

 

De brand is begonnen bij een bestelwagen die in een parkeervak stond. Door de brand is het voertuig naar voren gereden, ...

DONDERDAG 16|01

VEENENDAAL - Donderdagmiddag 16 januari rond 17.55 uur is brand ontstaan in een Citroën Dyane aan de Bevrijdingslaan in Veenendaal.

 

De brandweer heeft een inspectie uitgevoerd. De lelijke eend stond geparkeerd op een parkeerplaats toen de eigenaar alarm geslagen heeft. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.

WOENSDAG 15|01

VEENENDAAL - Woensdagmiddag 15 januari rond 14.00 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een personenauto op de kruising Industrielaan / Ambachtsstraat in Veenendaal. De scooterrijder is hierbij gewond geraakt en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Door het ongeval op de kruising, ondervond het verkeer enige hinder.

1/1

DINSDAG 14|01

BENNEKOM - Dinsdagochtend 14 januari omstreeks 06:45 uur, vond er op de Rijksweg A12 rechts, ter hoogte van Bennekom een verkeersongeval plaats. Bij dit ongeval is er veel schade aan verschillende voertuigen ontstaan en zijn er gewonden te betreuren. De vermoedelijke veroorzaker die door zijn rijgedrag vermoedelijk verantwoordelijk is voor het ongeval, is zonder zich kenbaar te maken doorgereden.

 

De bestuurder moet volgens de betrokkenen het ongeval opgemerkt hebben omdat zijn voertuig schade moet hebben aan de achterzijde van zijn voertuig.

 

Bent u deze bestuurder dan ...

MAANDAG 20|01

DOORN - In de nacht van zondag 19 januari op maandag 20 januari heeft de politie drie verdachten gearresteerd die kort daarvoor mogelijk een inbraak hadden gepleegd bij een zorginstelling aan de Bergweg. De politie zet het onderzoek voort.


Rond 02.45 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken bij het pand. De verdachten waren inmiddels gevlucht. Ter plaatse trof de politie inderdaad braaksporen aan en stelde ook vast dat de inbrekers binnen waren geweest. Op hun vlucht met een auto hadden zij de buit achtergelaten. De politie beschikte over gegevens van de vluchtauto en ...

ZONDAG 19|01

RENSWOUDE - Op zondag 19 januari is een bestuurder en inwoner van Renswoude betrapt op een forse snelheidsovertreding. De bestuurder reed 160 op een 80 km weg.

 

De bestuurder bracht niet alleen zichzelf maar ook anderen hiermee in gevaar. Het gevolg is dat de bestuurder zijn rijbewijs mocht inleveren en een proces verbaal in ontvangst nemen.

 

Justitie gaat uiteindelijk bepalen of de bestuurder zijn rijbewijs terug krijgt. Tot die tijd mag hij geen voertuig besturen.

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
VEENENDAAL 24Webvertising