Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:28:46 Veenendaal 85746 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-133

Ambulance 09-133

woensdag 04 augustus 2021

1/1
TOP NIEUWS

MAANDAG 02|08

NEDERLAND - Vanaf vandaag is er een nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart. Dit model bevat een aantal nieuwe kenmerken, vingerafdrukken van de kaarthouder op de chip en een QR-code met het burgerservicenummer (BSN) op de achterkant van de kaart. Hiermee voldoet het nieuwe model aan de Europese verordening.

 

De introductie van dit nieuwe model betekent niet dat je huidige identiteitskaart niet meer geldig is. Zodra jouw identiteitskaart verlengd moet worden en je een nieuwe kaart hebt aangevraagd, dan ontvang je dit nieuwe model.

ZONDAG 01|08

BARNEVELD / VEENENDAAL - Zondagmiddag rond 16:45 uur zijn op de kruising Grote Beer met de Stationsstraat in Veenendaal drie auto's hard in botsing gekomen. In één van de voertuigen raakte een kind gewond. Het kind werd door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel behandeld en meegenomen voor verder onderzoek.

 

De aanrijding gebeurde na een achtervolging door de politie die waarschijnlijk al op de A30 vanuit Barneveld richting Ede ontstond. Na het ongeval werd een man door de politie geboeid. Tocht lukte het hem om er te voet vandoor gegaan. De man kon na een achtervolging en ...

ZONDAG 01|08

RHENEN - Zondagmiddag 1 augustus om 13.25 uur is er een explosief gevonden aan de Veerweg in Rhenen. Het explosief werd tijdens het magneetvissen ontdekt in het water aan de Veerweg. De politie werd ingezet om de omgeving af te zetten en de Explosieven Verkenner van de politie is ingezet voor verder onderzoek en ontmanteling van het explosief. Na onderzoek bleek het explosief ongevaarlijk en is deze meegenomen door de EOD.

 

Uit voorzorgsmaatregelen mochten gasten van een nabijgelegen restaurant niet meer op het terras zitten.

ZONDAG 01|08

RHENEN - Zondagmiddag 1 augustus omstreeks 13.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Veerweg in Rhenen. Een auto is te water geraakt bij de aanlegsteiger van rivier Nederrijn tussen Rhenen en Kesteren. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is niet duidelijk.

 

De hulpdiensten zijn groots ingezet, waaronder het traumateam werd per helikopter ingevlogen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

 

Even later werd duidelijk dat de auto zonder personen erin te water was geraakt.

ZATERDAG 31|07

VEENENDAAL - Zaterdagmiddag 31 juli tegen 15.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Standaardruiter in Veenendaal.

 

Een groep mannen reed wegens een vrijgezellenfeest op elektrische scooters door de buurt. Eén van de bestuurders verloor de macht over het stuur en is daarbij gewond geraakt. De persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

WOENSDAG 14|07

NEDERLAND - De Fraudehelpdesk ontvangt weer veel meldingen over e-mails waarin gedreigd wordt met het verspreiden van erotische filmbeelden.

 

Volgens de afzender van deze afpersmails heeft hij zichzelf toegang tot uw computer gegeven. Vervolgens heeft hij, toen u zogenaamd een porno-website bezocht, via uw eigen webcam beschamende beelden van u gemaakt.

 

Om te voorkomen dat deze filmbeelden onder uw contacten verspreid worden, moet u binnen 48 uur een bedrag betalen in bitcoins.

 

De afzender probeert extra indruk te maken door aan te geven dat hij een virus heeft ...

WOENSDAG 14|07

NEDERLAND - Het kabinet stelt meer geld beschikbaar voor ondernemers die een evenement moeten afblazen vanwege de coronamaatregelen. De bestaande Garantieregeling Evenementen wordt daarom op een aantal punten uitgebreid. Zo gaat het maximale subsidiebedrag van 80% naar 100% van de gemaakte kosten, verlengt het kabinet de termijn om een aanvraag in te dienen, en vallen kosten die gemaakt zijn voor artiesten van buiten de EU ook onder de regeling. Daarnaast kijkt de overheid naar een gerichte oplossing voor ondernemers die tussen wal en schip dreigen te vallen. Met de uitbreidingen is een ...

Agenda

Donderdag 07 oktober

09:00
Online
 

Headlines

Zomer- of wintertijd?
VEENENDAAL 24Webvertising