Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:20:37 Veenendaal 95594 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-110 (RAVU) Utrecht
vrijdag 18 september 2020

1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|09

EDERVEEN - Vrijdagmiddag 18 september rond 16.30 uur is brand uitgebroken in een tuinset en groene haag in een tuin van een woning aan de Sneeuwbesstraat in Ederveen.

 

De brandweer, welke letterlijk om de hoek zit, wist de brand snel te blussen. Volgens omstanders zou de brand zijn aangestoken, hier wordt verder onderzoek naar gedaan.

1/1

VANDAAG 18|09

VEENENDAAl - In Veenendaal is een 17-jarig meisje op donderdagavond 17 september beroofd. De verdachte is gevlucht en niet meer gevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 23.20 uur reed het slachtoffer op het fietspad langs de Grift. Ze fietste onder het tunneltje De Wiekslag door in de richting van de Zeezwaluw. Eenmaal uit de tunnel, zag ze een man staan aan de linkerkant van het fietspad in het gras. Toen ze hem voorbij fietste voelde ze dat ze werd vastgehouden aan haar sjaal. Dit ging met zoveel kracht dat ze meteen stilstond. Ze zag dat het de man was die ze net ...

GISTEREN 17|09

RHENEN - Donderdagmiddag 17 september rond 14.55 uur heeft een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden op de Grebbeweg - N225 in Rhenen. Een fietser is met zijn fiets onder een afslaande vrachtwagen gekomen. Het slachtoffer is door een trauma-arts en ambulancepersoneel behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De traumahelikopter landde op het parkeertrein van het station.

GISTEREN 17|09

RENSWOUDE - Donderdagmiddag 17 september rond 13.50 uur is brand ontstaan in een schuur naast een woonhuis aan de Taets van Amerongenweg in Renswoude.

 

Bij de brand in de schuur kwam veel rook vrij. De brandweer wist de brand snel te blussen. Hoe de brand in de schuur is ontstaan is nog niet bekend. Een gasfles is uit de schuur gehaald en gekoeld.

1/1

WOENSDAG 16|09

De Rijksoverheid stelt de komende vijf jaar 4,8 miljoen euro per jaar beschikbaar voor de Landelijke Agenda Suïcidepreventie. Monique Kavelaars, voorzitter van de Raad van Bestuur van 113 Zelfmoordpreventie: "Deze toekenning van financiële middelen voor suïcidepreventie is een geweldige mijlpaal. Elke dag sterven in Nederland gemiddeld vijf mensen door zelfmoord, elke week gemiddeld een minderjarige. Dat getal moeten we met elkaar omlaag brengen. Staatssecretaris Paul Blokhuis zet hiermee in op duurzame suïcidepreventie, die maatschappelijk breed gedragen wordt en waarvan diverse ...

DINSDAG 15|09

VEENENDAAL - De politie heeft vanochtend een 44-jarige man uit Veenendaal aangehouden voor betrokkenheid bij twee zaken.

 

Zo zou hij op dinsdag 1 augustus aan het einde van de middag een 83-jarige man uit Veenendaal hebben beroofd van zijn geld op de Buurtlaan-West. En op maandagmiddag 31 augustus zou hij op de Boogschutter in Veenendaal een 66-jarige vrouw uit Veenendaal hebben beroofd van een collectebus van een goed doel. De verdachte is vanochtend ingerekend en voor verhoor naar het politiebureau gebracht.

 

Zie ook:

...

DINSDAG 08|09

VEENENDAAL - Dinsdagochtend 8 september is een jongen op de Grebbeweg hardhandig beroofd van zijn e-bike, portemonnee en telefoon. De politie zoekt getuigen.


Rond 07.15 uur fietste de jongen met flink tempo op de Grebbeweg. Ter hoogte van de skatebaan werd hij door twee jongemannen van zijn fiets getrokken, waardoor hij op zijn schouder viel. Terwijl hij op de grond lag, werd hij vastgegrepen en bedreigd met een scherp voorwerp. Vervolgens werden zijn zakken leeggehaald en gingen de twee er met zijn spullen en fiets – een knalrode e-bike met donkere fietstassen aan beide kanten- ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
VEENENDAAL 24Webvertising