Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:14:27 Veenendaal 139928 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-148

Ambulance 09-148

woensdag 19 december 2018
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|12

We zien in de letselschadepraktijk helaas vaker dat de medische zorg bij ouderen te wensen overlaat. Het gaat vaak mis in de (gebrekkige) communicatie naar familieleden toe of in de overdracht van een huisarts naar bijv. een verpleeghuisarts. Ouderen mankeren veelal al meer op medisch gebied dan enkel de pijnklachten als gevolg van een valpartij of een ander klein ongelukje in huis. Ook slikken ouderen vaak al medicatie en moet er voor worden gewaakt dat nieuwe medicatie die zij krijgen voor de pijnklachten, geen problemen oplevert voor reeds bestaande medische aandoeningen.

 

Wij ...

1/1

MAANDAG 17|12

EDE - De recherche in Ede doet op dit moment onderzoek naar een verdachte die zich uitgeeft als verhuurder van een woning. Deze "schijn" verhuurder, wie niet daadwerkelijke de eigenaar van de woning is, probeert een woning gelegen aan de Rijnhof 1 in Ede te verhuren.

 

Aangezien de verdachte vast zit, wil onze recherche graag zo snel mogelijk in contact komen met diegene die ook door deze verdachte gedupeerd is. U kunt telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844.

1/1

MAANDAG 17|12

VEENENDAAL - Onder het gebouw van De Poster in het Schrijverspark ligt zand dat bouwbedrijf Vink uit Barneveld in 2015 heeft geleverd. Dit zand is gebruikt voor bodemsanering voorafgaand aan de bouw van het pand. Op dit moment is niet duidelijk of het zand onder het gebouw schoon is.


De GGD en de omgevingsdienst hebben onderzoek gedaan in Gelderland, waar dit zand ook is verspreid. Ze komen tot de conclusie dat de kans op gezondheidsrisico's zeer klein is. De risico's in Veenendaal zijn ook klein, omdat het zand onder het gebouw ligt. Er kan niemand bij en het kan niet verstuiven. Toch ...

1/1

MAANDAG 17|12

Bij elk groot incident zoals een brand, ernstig ongeval of vermissing sturen wij een web notificatie. Dit is een push bericht dat automatisch op je computerscherm, tablet of telefoon verschijnt. Zo blijf je op de hoogte van belangrijk 112 nieuws uit je eigen omgeving.

 

Het aanmelden kan via een simpele klik. Je hoeft geen email adres of telefoonnummer op te geven. Klik op de 'alarmbel' in de rechter onderhoek.

 

Nog niet alle browsers ondersteunen deze notificaties. Je kan je alleen aanmelden als je daadwerkelijk de Alarmbel op je scherm ziet.

ZATERDAG 15|12

KESTEREN - Zo ziet het bedrijfspand in Kesteren er uit een dag na de grote brand die een koelloods volledig in de as legde. Nu is de ravage pas echt goed zichtbaar. In de loods van Van Soest Coldstores aan de Meezendreef werden bevroren champignons opgeslagen in plastic kratten. Die hebben vlam gevat.

 

De brand woedde vrijdag 14 december. De rookontwikkeling was fors en te zien vanaf de A15, die aan het bedrijventerrein grenst. Rond 21.30 uur liet de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VGZ) weten dat de brand onder controle is.

 

De Veiligheidsregio ...

DONDERDAG 13|12

Jongeren die zich melden als slachtoffer van fraude, zijn meestal online opgelicht. Het gaat vaak om aankopen als schoenen, games of telefoons. Scholieren.com maakte een filmpje speciaal voor deze doelgroep.

 

We kopen steeds meer online, zeker rond de feestdagen. Maar helaas groeit ook het aantal meldingen van nepwebwinkels. Daarom gaat Luca de straat op om te testen hoe goed scholieren nepwebwinkels kunnen herkennen.

 

De video is gemaakt in samenwerking met Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

DONDERDAG 06|12

VEENENDAAL - Helaas ziet de politie de afgelopen weken een toename in het aantal woninginbraken in Veenendaal West.

 

Hoort u midden in de nacht breekgeluiden of glasgerinkel in de buurt en u weet niet waar het vandaan komt? Bel 112.
Weet u zeker dat de buren op vakantie zijn maar u hoort toch gestommel in de woning? Bel 112.
Ziet u iemand over een schutting een tuin in klimmen? Bel 112.

 

Kortom, heeft u het vermoeden dat er mogelijk ingebroken wordt of ingebroken gaat worden? Bel svp 112. De politie komt liever een keer te vaak dan te weinig. Probeer signalementen van ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 
Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
VEENENDAAL 24Webvertising