Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 november 2014, 11:45

Groep mannen mishandelen agenten

Laatst bijgewerkt: zondag 16:45 uur

VEENENDAAL – In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 november bemiddelde agenten in een conflict tussen twee groepen toen ze werden aangevallen. Twee verdachten konden worden aangehouden.

 

Rond 03.50 uur zagen surveillerende agenten dat er een conflict gaande was tussen twee groepen op de Kerkewijk, waarbij twee mannen met elkaar op de vuist gingen. De agenten stapten ertussen en scheiden de groepen en sommeerden hen weg te gaan. Eén van de groepen ging weg, de andere groep, bestaande uit zo’n zeven personen, bleef op de Kerkewijk.

 

Agenten vorderden hen weg te gaan. De man uit de groep die even daarvoor op de vuist was gegaan, was het hier niet mee eens en stond dreigend tegenover de agenten. Hierop werd hij wederom gevorderd weg te gaan. Toen hij hier geen gehoor aan gaf, werd hij met gepast geweld gedwongen weg te gaan. Hierop omsingelden de andere mannen de agenten en werden zij geschopt en geslagen.

 

Toegesnelde collega’s kwamen hen te hulp geschoten waarbij ook een politiehond werd ingezet. Twee verdachten, mannen van 29 en 26 jaar uit Veenendaal, werden aangehouden. De agenten hebben beiden aangifte gedaan. De verdachten zitten vast en een nader onderzoek is ingesteld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.