Redactie 112 0 reactie(s) di 30 december 2014, 16:44

Man in scootmobiel van spoor gered door omstander

Laatst bijgewerkt: zondag 16:46 uur

VEENENDAAL – Op dinsdag 30 december belandde een man met zijn scootmobiel op het spoor. Vlak voordat de trein kwam kon hij worden gered.

 

Rond 11.45 uur reed een 64-jarige man uit Veenendaal met zijn hond op een scootmobiel over een spoorwegovergang aan de Groeneveldselaan. Op het moment dat hij over de rails reed, hield zijn scootmobiel er mee op. De man probeerde hem weer aan de praat te krijgen, maar de scootmobiel wilde niet meer starten. Op het moment dat de spoorbomen van de overgang dichtgingen, schoot een omstander te hulp en wist de man en zijn hond net op tijd van het spoor te halen. Een moment later botste een trein tegen de scootmobiel. Niemand raakte gewond. Het treinverkeer heeft een tijd stilgelegen en de passagiers hebben de trein ongedeerd kunnen verlaten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.