Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 11:41

Vrouw onder bedreiging van wapen van geld beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 16:46 uur

VEENENDAAL – Woensdagavond 14 januari werden twee vrouwen met geweld beroofd door enkele mannen. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 20.45 uur fietsten een 18-jarige vrouw uit Elst (provincie Utrecht) en een 19-jarige vrouw uit Veenendaal over de parkeerplaats achter het Lampegiet. Plotseling kwamen er enkele mannen tevoorschijn die hen bedreigden met een wapen. Een van de vrouwen werd geslagen. Met buit renden de verdachten weg in de richting van de Achterkerkstraat. In de omgeving zochten agenten naar de mannen, ook werd de hulp van burgers ingeschakeld via Burgernet. De verdachten werden niet aangetroffen. De recherche is een onderzoek gestart.

 

De mannen waren allen rond de 18-20 jaar en hadden een normaal postuur. Ze waren in het donker gekleed en hadden hun gezicht bedekt.

 

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze beroving, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.