Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 januari 2015, 14:06

Politie trekt wapenstok bij aanhouding Veenendaler

Laatst bijgewerkt: zondag 16:46 uur

VEENENDAAL – Op zondag 18 januari werd een 19-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van drugshandel.

 

Rond 23.40 uur controleerden agenten twee mannen die zich verdacht ophielden aan de Kostverloren. Één van de twee mannen ging ervandoor. De agenten gingen achter de man aan en wisten hem staande te houden in de Julianastraat.

 

Belaagd
Op de Julianalaan kwamen meerdere personen zich bemoeien met de aanhouding. Hierbij werden de agenten belaagd. Zij trokken hierop de wapenstok om de groep op afstand te houden. Hierbij vielen over en weer enkele klappen. Toen assisterende agenten ter plaatse kwamen, gingen de personen die zich bemoeiden met de aanhouding ervandoor.

 

Aanhouding
De 19-jarige man uit Veenendaal werd overgebracht naar het politiebureau. Hier bleek bij de fouillering dat de man een flinke hoeveelheid drugs bij zich had. Ook werden twee telefoons en een geldbedrag in beslag genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.