Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 maart 2015, 15:43

Duo slaat man ziekenhuis in

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

VEENENDAAL – Zondagavond 1 maart heeft de politie twee mannen aangehouden, nadat ze een man in elkaar hebben geslagen. Het slachtoffer moest opgenomen worden in het ziekenhuis.

 

Rond 18.00 uur werden de vrouw en dochter van het slachtoffer uitgescholden door drie mannen, toen ze door de wijk liepen. Het slachtoffer ging verhaal halen bij de drie mannen, toen hij door twee van hen werd aangevallen op de Dagpauwooglaan. De mannen gingen er na de vechtpartij vandoor in een zwarte auto. Rond 22.30 uur kon de eerste verdachte (29 jaar uit Veenendaal) aangehouden worden in zijn woning. De tweede verdachte (29 jaar, eveneens uit Veenendaal) meldde zich rond 01.00 uur die nacht bij het politiebureau in Veenendaal, waar hij werd aangehouden. Het slachtoffer is na de vechtpartij overgebracht naar het ziekenhuis met letsel aan zijn hoofd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.