Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 maart 2015, 12:04

Veenendaler gewond bij conflict

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

VEENENDAAL – Op dinsdagavond 3 maart kreeg de politie de melding van een 25-jarige inwoner van Veenendaal dat hij gewond in het ziekenhuis lag. De verwondingen zouden het gevolg zijn van een conflict op de Kerkewijk.

 

De politie heeft op de aangewezen locatie een onderzoek ingesteld en enkele getuigen gesproken. De lezing van het slachtoffer werd daar min of meer bevestigd. Er was kennelijk tussen 18.00 en 19.00 uur een conflict ontstaan in een horecagelegenheid tussen het slachtoffer en een bekende. De ruzie verplaatste zich naar buiten waarbij nog twee betrokkenen zich in het conflict mengden. Er volgde een escalatie waarbij de Veenendaler gewond raakte. De verdachten zijn hierna gevlucht en het slachtoffer is op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan. De politie zet het onderzoek naar de toedracht en de verdachten voort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.