Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 maart 2015, 15:38

Veenendaler belt politie na bonkgeluiden en glasgerinkel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

VEENENDAAL – Zaterdag 21 maart,omstreeks 02:02 uur in de ochtend belde een 24-jarige Veenendaaler de politie met de melding dat hij ter hoogte van de Newtonstraat bonkgeluiden en glasgerinkel hoorde. Kort hierna had hij zicht op een vermoedelijke dader. Melder hield zicht en gaf looprichting en signalement door aan de centralist van de meldkamer.

 

De meldkamer stuurde direct diverse eenheden aan. Melder gaf door dat de vermoedelijke dader in een auto richting de A12 reed. Kort hierna kreeg de bestuurder van deze auto op de A12 een stopteken.

 

In de auto zaten een 38-jarige vrouw uit Amersfoort en een 40-jarige man uit Wekerom. Beiden zijn bij de politie bekend als woninginbrekers. De auto van de twee is doorzocht. Hierin is geen inbreekgereedschap aangetroffen. Vooralsnog hebben wij geen braaksporen aangetroffen in de directe omgeving.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.