Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 april 2015, 11:54

Bewoners helpen agenten naar spoor van inbrekers

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

VEENENDAAL – Donderdag 2 april heeft de politie twee inbrekers aangehouden, met hulp van alerte bewoners. Waarvoor dank!

 

Rond 22.40 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij een woning op de Verlengde Spoorlaan. Er zouden vier mannen met breekijzers daar rondlopen. Bij de woning werden sporen van een poging tot inbraak gevonden en vier mannen liepen snel weg van de woning. Meerdere getuigen hielpen de agenten door de looprichting door te geven. Met hulp van een bewoner met hond kon één van de mannen, die de Rondweg-Oost over rende, aangehouden worden. De drie andere mannen renden een weiland in en agenten zetten de omgeving af. Ook werd met een politiehelikopter gezocht naar de mannen. Een tweede verdachte werd ook aangehouden. Beide verdachten, 17 en 18 jaar oud uit Veenendaal, zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Naar de andere twee is de politie nog op zoek.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.