Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2015, 15:24

Edese scholier (13) ernstig mishandeld in Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

VEENENDAAL – Donderdag 2 april is een 13-jarige scholier uit Ede op de Vondellaan ernstig mishandeld door nog onbekende verdachten. De politie is nog op zoek naar getuigen

 

Die middag mishandelden meerdere jongens rond 15.15 uur het 13-jarige slachtoffer op de Vondellaan. Zij schopten en sloegen hem. Vijf scholieren zijn hier getuige van geweest. Zij spoorden de nog onbekende verdachten aan dit ernstige feit te plegen. Ook zij zijn verdachten in deze zaak. De politie roept zowel de scholieren op die de verdachten aanspoorden om de mishandeling te plegen als de jongens die verantwoordelijk zijn voor de mishandeling, zich te melden. Doen zij dit niet, dan is de kans aanwezig dat de politie hen onverwachts thuis bezoekt.

 

De signalementen van de verdachten die de mishandelng daadwerkelijk pleegden:

 

Verdachte 1

is een blanke jongen in de leeftijd van 12/13 jaar, heeft kort bruin haar en droeg een zwarte jas, een groene broek en een blauwe cappuchon.

 

Verdachte 2

is een blanke jongen van ongeveer 14 jaar, heeft half lang donker haar en droeg een zwarte trainingsbroek en een blauwe jas met witte/oranje strepen, groene sportschoenen met blauwe veters en een oorbel in het linkeroor.

 

Heeft u informatie, neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.